ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Η Ρεάλ θα αγόραζε τον Μέσι με ποσό μαμούθ το 2013"

"Η Ρεάλ θα αγόραζε τον Μέσι με ποσό μαμούθ το 2013"

Το "Spiegel" υποστηρίζει σε ρεπορτάζ του ότι η Ρεάλ είχε ετοιμάσει πρόταση που κάλυπτε τη ρήτρα αποδέσμευσης του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα και του προσέφερε σχεδόν διπλάσιο συμβόλαιο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το γερμανικό περιοδικό "Spiegel" προχώρησε σε μία παγκόσμια αποκάλυψη σχετικά με το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Λιονέλ Μέσι και εκείνη τη φορά που βρέθηκε πιο κοντά από κάθε άλλη.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του, οι "μερένγκες" προσέγγισαν τον πατέρα του παίκτη, Χόρχε, ο οποίος εκτελούσε και χρέη ατζέντη του.

Η Ρεάλ έβλεπε ξανά την πλάτη της Μπαρτσελόνα, μετά από την κατάκτηση τίτλου του 2012 και δεν είχε επιστρέψει ακόμα στην κορυφή της Ευρώπης, με συνέπεια ο Φλορεντίνο Πέρεθ να είναι διατεθειμένος να κάνει το απονενοημένο: να... τριπλασιάσει σχεδόν το παγκόσμιο μεταγραφικό ρεκόρ.

Μέχρι εκείνο το καλοκαίρι, το ρεκόρ ανήκει στον Κριστιάνο Ρονάλντο και την αγορά του από τη Ρεάλ έναντι περίπου 96.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2009. Για την αγορά του "αιώνιου" αντιπάλου του Πορτογάλου, ο Πέρεθ ήταν διατεθειμένος να προσφέρει το ποσό των 250.000.000 ευρώ, καλύπτοντας την τότε ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη από την Μπαρτσελόνα!

Μάλιστα, σε μία εποχή που οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες εισέπρατταν λίγο πάνω από 10.000.000 ευρώ, η Ρεάλ σκόπευε να προσφέρει ετήσιο μισθό στον Αργεντινό ύψους 23.000.000 ευρώ μέχρι το 2021 και στον πατέρα του ετησίως 1.000.000 ευρώ.

Το "Spiegel", με τη συνεργασία της " El Mundo" με την οποία ανήκουν στον οργανισμό "EIC" συγκέντρωσε στοιχεία και για τον τρόπο με τον οποίο θα "σφραγιζόταν" η συμφωνία.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι υπογραφές θα έμπαιναν σε ένα ιδιωτικό τζετ, παρουσία του Μέσι, του τότε δικηγόρου του, Ίνιγο Χουάρεθ, του Πέρεθ, του τότε αθλητικού διευθυντή της Ρεάλ, Μιγκέλ Παρδέθα, και ενός δικηγόρου του συλλόγου. Επιπροσθέτως, ο Χουάρεθ θα ενημέρωνε τον πατέρα του Μέσι ότι "θα ασκούνταν πιέσεις στον (σ.σ. τότε πρωθυπουργό Μαριάνο) Ραχόι", ώστε να μην προκύψουν προβλήματα με τα φορολογικά του Αργεντινού.

Οι δημοσιογράφοι του γερμανικού μέσου ζήτησαν ένα σχόλιο από τη Ρεάλ γι' αυτές τις πληροφορίες και ο σύλλογος υποστήριξε πως "οι πληροφορίες δεν ανταποκρίνονται με κανέναν τρόπο στην πραγματικότητα, είναι εντελώς ψευδείς".

Λίγο καιρό αργότερα, η Ρεάλ Μαδρίτης κατέρριψε το μεταγραφικό ρεκόρ, αλλά μόλις για λίγα εκατομμύρια, αφού αγόρασε τον Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ για 100.000.000 ευρώ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ