ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ στρίμαρε το ντεμπούτο του Ρονάλντο το 2002

Η Ρεάλ στρίμαρε το ντεμπούτο του Ρονάλντο το 2002

Η Ρεάλ Μαδρίτης στρίμαρε στο twitch το εντυπωσιακό ντεμπούτο του Ρονάλντο με τη φανέλα της "βασίλισσας" κόντρα στην Αλαβές τον Σεπτέμβριο του 2002 με 100.000 και πλέον ανθρώπους να το παρακολουθούν. (VIDEO)

Το ντεμπούτο του Ρονάλντο με τη φανέλα της Ρεάλ στίμαρε η "βασίλισσα" το μεσημέρι της Τρίτης και μέσα σε λίγες ώρες το παρακολούθησαν περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι.

Ήταν το Σεπτέμβριο του 2002 όταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της La Liga η Ρεάλ υποδέχτηκε την Αλαβές και επικράτησε με 5-2.

Το "φαινόμενο" ήρθε από τον πάγκο καθώς πέρασε ως αλλαγή στο 64' στη θέση του Πορτίγιο και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ μέσα σε δεκαπέντε λεπτά. Το πρώτο μάλιστα ελάχιστα δευτερόλεπτα αφού είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα ο Ρομπέρτο Κάρλος εκανε σέντρα από τα αριστερά με τον Ρονάλντο να κατεβάζει τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και με γυριστό σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Λίγο αργότερα ο Βραζιλιάνος φορ με σουτ από τα αριστερά πέτυχε το πέμπτο γκολ της Ρεάλ. Η είσοδος του Βραζιλιάνου στο γήπεδο γίνεται στο 01.15.00 του video.

Η ενδεκάδα της Ρεάλ: Κασίγιας, Μινιάμπρες, Ιέρο, Ελγκέρα, Ρομπέρτο Κάρλος, Μακελελέ (75’ Μακμάναμαν), Καμπιάσο, Φίγκο, Γκούτι (64’ Σολάρι), Ζιντάν, Πορτίγιο (64’ Ρονάλντο).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΠ' ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ