ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Η Ρεάλ προσφέρει Ρονάλντο στην Παρί για τον Νεϊμάρ"

"Η Ρεάλ προσφέρει Ρονάλντο στην Παρί για τον Νεϊμάρ"

Ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού "Cadena SER" υποστηρίζει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα κινηθεί για την απόκτηση του Νεϊμάρ μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, προσφέροντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως αντάλλαγμα.

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται κάτι παραπάνω από αβέβαιο, αφού ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι απογοητευμένος απ' τον τρόπο συμπεριφοράς των διοικούντων την ομάδα και πιο συγκεκριμένα του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο CR7 αισθάνεται ότι ο ισχυρός άνδρας των "μερένγκες" δεν τον έχει στηρίξει όπως θα έπρεπε στην υπόθεση της φοροδιαφυγής, ενώ θεώρησε προσβολή το γεγονός πως μιλούσε για τον Νεϊμάρ την ημέρα που ο ίδιος έπαιρνε την πέμπτη "Χρυσή Μπάλα" της καριέρας του.

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο 32χρονος επιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν απ' τους μαδριλένους το προσεχές καλοκαίρι, με μία εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Παρί Σεν Ζερμέν να αποτελούν τον πιθανότερο προορισμό του.

Το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ θέλει να εκμεταλλευτεί ο Φλορεντίνο Πέρεθ προκειμένου να φέρει τον Νεϊμάρ στη Μαδρίτη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού "Cadena SER", ο Ισπανός παράγοντας αναμένεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, προσφέροντας χρήματα, αλλά και τον Ρονάλντο ως αντάλλαγμα.

Βέβαια, οι Παριζιάνοι δύσκολα θα δεχθούν να... αποχωριστούν τον Βραζιλιάνο σταρ, ειδικά απ' την στιγμή που το περασμένο καλοκαίρι κατέβαλλαν 222.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα για να τον κάνουν "δικό" τους. Ωστόσο, οι "μερένγκες" δεν θα καταθέσουν εύκολα τα όπλα και θα κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν τον Νεϊμάρ. Άλλωστε, ο Πέρεθ είχε δηλώσει πως, παίζοντας στη Ρεάλ, ο Νεϊμάρ θα έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τη "Χρυσή Μπάλα" και να σπάσει το δίπολο Ρονάλντο-Μέσι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ