ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ρεάλ παίρνει με 20.000.000 ευρώ συμπαίκτη του Σκόκο

Ignacio Scocco of River Plate, left, celebrates with teammates Bruno Zuculini (5) and Exequiel Palacios (15), after scoring against Boca Juniors during a local tournament soccer match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ignacio Scocco of River Plate, left, celebrates with teammates Bruno Zuculini (5) and Exequiel Palacios (15), after scoring against Boca Juniors during a local tournament soccer match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται, σύμφωνα με αργεντίνικα και ισπανικά ΜΜΕ, κοντά στην απόκτηση του 20χρονου μέσου της Ρίβερ Πλέιτ, Εσεκιέλ Παλάσιος, αντί 20.000.000 ευρώ.

Η επομένη τ ης συντριβής από την Μπαρτσελόνα (5-1) στο ισπανικό clasicο, βρίσκει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην 9η θέση της ισπανικής Liga και στη δίνη τεράστιας αγωνιστικής (κι όχι μόνο) κρίσης.

Χωρίς να έχει βγει ανακοίνωση για το "διαζύγιο" (θα γίνει τις επόμενες ώρες) με τον Βάσκο τεχνικό, Τζούλεν Λοπετέγκι, και με την αναζήτηση για το διάδοχό του να συνεχίζεται - η περίπτωση του Αντόνιο Κόντε παρουσιάζει επιπλοκές και η ομάδα της Μαδρίτης στρέφεται στον Σαντιάγκο Σολάρι - επιχειρείται εκτόνωση της κρίσης με... μεταγραφές.

Όπως ενημέρωσε πρώτα το αργεντίνικο δίκτυο, "Tyc Sports", κι επιβεβαίωσε η "Marca" οι "μερένγκες" είναι κοντά στην απόκτηση συμπαίκτη του Νάτσο Σκόκο. Συγκεκριμένα θα προχωρήσουν από τώρα για το καλοκαίρι του 2019 στην προσθήκη του 20χρονου μέσου της Ρίβερ Πλέιτ, Εσειέλ Παλάσιος (δεξιά στη φωτογραφία), αντί 20.000.000 ευρώ.

Ο "Τέμπλε", όπως είναι το παρατσούκλι του, είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Ρίβερ Πλέιτ κι έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα των "μιγιονάριος" σε ηλικία 16 ετών. Παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι διεθνής με την "αλμπισελέστε".

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, τον κάλεσε για τα φιλικά με τις αντίστοιχες των Γουατεμάλας (7/9) και Κολομβίας (11/9). Ήταν βασικός στην εντός έδρας ήττα (0-1) από την Γκρέμιο για τον πρώτο ημιτελικό του Copa Libertadores, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα και στη ρεβάνς του Πόρτο Αλέγκρε (31/10, 02:45).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ