ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ όρισε την τιμή πώλησης του Μπέιλ

Real Madrid's Gareth Bale watches the ball go into the net as he scores his side's first goal during a Champions League Group H soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid at the BVB stadium in Dortmund, Germany, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Michael Probst)
Real Madrid's Gareth Bale watches the ball go into the net as he scores his side's first goal during a Champions League Group H soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid at the BVB stadium in Dortmund, Germany, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ... απηύδησε με τον Γκάρεθ Μπέιλ και μετά από 4,5 σεζόν, όρισε την τιμή που θα ζητήσει από τις αγγλικές ομάδες για να τον πουλήσει.

Το ποσό των 90.000.000 ευρώ ζητάει η Ρεάλ για να αφήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ να φύγει, αποδεχόμενη χασούρα 10.000.000 ευρώ για την άλλοτε πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία.

Η ιστοσελίδα " Diario Gol" υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος των "μερένγκες", Φλορεντίνο Πέρεθ, πήρε απόφαση να δεχθεί προτάσεις για τον Ουαλό επιθετικό, ο οποίος ταλαιπωρείται συνεχώς από τραυματισμούς και στις πέντε σεζόν που βρίσκεται στη Μαδρίτη δεν έχει παίξει πάνω από 31 αγώνες πρωταθλήματος σε μία χρονιά.

Ο 28χρονος διεθνής επιθυμεί την επιστροφή στην Premier League και δύο ομάδες έχουν επιδείξει φιλολογικό ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μπέιλ έχει μιλήσει ήδη με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ισπανίας, Ευρώπης και κόσμου για ενδεχόμενη επιστροφή του στην Αγγλία και αμφότερες οι πλευρές έχουν συμφωνήσει ότι αυτό είναι το ιδανικό σενάριο.

Το βέβαιο είναι ότι αποδοκιμάστηκε έντονα στη μοναδική εμφάνισή του με τη φανέλα της Ρεάλ από τα τέλη Σεπτεμβρίου, στον αγώνα με τη Φουενλάμπράδα για το κύπελλο προ ημερών, αφού ο κόσμος δεν στηρίζει πλέον τον Ουαλό.

Ο Πέρεθ, πάντως, στη δεύτερη θητεία του στον προεδρικό θώκο της Ρεάλ, έχει αποδείξει ότι δεν πουλάει φτηνά και γι' αυτό δύσκολα θα πέσει κάτω από τα 90.000.000 ευρώ στην πώληση του Μπέιλ, ακόμα κι αν αυτός δεν καταφέρει να επιστρέψει στα κανονικά του στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Photo credits: AP Photo/Michael Probst

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ