ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ κλέβει τον Μαριάνο από την Σεβίλλη!

Η Ρεάλ κλέβει τον Μαριάνο από την Σεβίλλη!

Αν και είχε συμφωνήσει σε όλα η Λιόν με την Σεβίλλη, η Βασίλισσα έκανε ρελάνς και φέρνει τον ταλαντούχο επιθετικό στην Μαδρίτη. Το ποσό της μεταγραφής.

Μέχρι την Δευτέρα όλα ήταν κανονισμένα. Ο Μαριάνο θα έπαιρνε το δρομολόγιο για την Σεβίλλη και θα γινόταν η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν.

Ένα τηλεφώνημα του προπονητή της Ρεάλ, ΤζούλενΛοπετέγκι, ήταν αρκετό για να αλλάξει γνώμη ο Δομινικανός και να επιστρέψει μετά από ένα χρόνο στην Μαδρίτη. Οι πρωταθλητές Ευρώπης το καλοκαίρι του 2017 είχαν πουλήσει τον 25χρονο φορ στην Λιόν, ωστόσο έβαλαν οψιόν επαναγοράς στην συμφωνία τους, σε περίπτωση που ήθελαν ξανά πίσω τον Μαριάνο.

Ένας όρος που τελικά αποδείχθηκε καταλυτικός, αφού η Βασίλισσα θα βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 30.000.000 ευρώ για να κάνει και πάλι δικό της τον 25χρονο φορ.

Με αυτόν τον τρόπο κλείνει η τρύπα στην επίθεση (ειδικά μετά την φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο) για την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Σεβίλη ψάχνει ήδη τον... αντικαταστάτη του καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ