ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ κατέσχεσε 635 εισιτήρια διαρκείας από φιλάθλους της

Barcelona's Lionel Messi, left, scores the winning goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. Barcelona won 3-2. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Lionel Messi, left, scores the winning goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. Barcelona won 3-2. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Ρεάλ ανακοίνωσε ότι προέβη σε κατάσχεση 635 εισιτηρίων διαρκείας από φιλάθλους της, διότι τα πούλησαν σε οπαδούς της Μπαρτσελόνα για το clasico.

Η Ρεάλ έκανε πράξη την απειλή της, μετά από το clasico με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και προέβη σε κατάσχεση εισιτηρίων διαρκείας από 635 φιλάθλους της, που φέρονται να τα πούλησαν τη θέση τους σε φίλους των Καταλανών για το ντέρμπι.

Προ ημερών, ο σύλλογος είχε ανακοινώσει ότι είχαν εντοπιστεί 357 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που είχαν προβεί σε παράνομη χρήση του εισιτηρίου τους, ωστόσο οι έρευνες συνεχίστηκαν κι εντοπίστηκαν κι άλλοι επιτήδειοι που βρήκαν ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν εις βάρος του συλλόγου.

"Η Ρεάλ θα συνεχίσει να εργάζεται επισταμένως στην προσπάθεια να καταπολεμήσει τις παράνομες πρακτικές και θα το πράξει δια μέσω των μοναδικών διαθέσιμων μέσων: της συνεργασίας και του συντονισμού με τις κρατικές δυνάμεις ασφαλείας", αναφέρει η νέα ανακοίνωση των "μερένγκες".

Η αφαίρεση του εισιτηρίων διαρκείας ίσως να μην είναι το μοναδικό μέτρο εναντίον των 635 κατόχων εισιτηρίων διαρκείας, αφού η υπόθεσή του έχουν παραπεμφθεί στην αρμόδια επιτροπή, με την πιθανότητα ακόμα και αποπομπής τους από μέλη του συλλόγου.

Όπως είχε ενημερώνει ο σύλλογος από την Τρίτη ότι η Πειθαρχική Επιτροπή είχε ανοίξει ήδη 1.450 υποθέσεις με αντίστοιχο περιεχόμενο πριν από αυτό το παιχνίδι, εξαιτίας της επαναπώλησης εισιτηρίων διαρκείας, κάτι που απαγορεύεται δίχως τη συγκατάθεση του συλλόγου.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ