ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ καταγγέλλει στη FIFA την Ίντερ για παράνομη προσέγγιση του Μόντριτς

Real Madrid's Luka Modric takes off his medal after the UEFA Super Cup final soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Lillekula Stadium in Tallinn, Estonia, Wednesday, Aug. 15, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Real Madrid's Luka Modric takes off his medal after the UEFA Super Cup final soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Lillekula Stadium in Tallinn, Estonia, Wednesday, Aug. 15, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Marca", οι διοικούντες τη Ρεάλ σκέφτονται να καταγγείλουν την Ίντερ στη FIFA για παράνομη προσέγγιση του Λούκα Μόντριτς, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το 2020.

Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Λούκα Μόντριτς φαίνεται πως βαίνει προς το τέλος του. Όπως όλα δείχνουν, ο Κροάτης μέσος θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ της Ίντερ, η οποία του προσέφερε ένα ηγεμονικό συμβόλαιο προκειμένου να γίνει κάτοικος Μιλάνου.

Ο 32χρονος χαφ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο των "μερένγκες", Φλορεντίνο Πέρεθ προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον του στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Πρόθεση του διοικητικού ηγέτη της Ρεάλ είναι να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, με αύξηση των ετήσιων αποδοχών του.

Παράλληλα, όμως, οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας σκέφτονται σοβαρά να καταγγείλουν την Ίντερ στη FIFA για παράνομη προσέγγιση του Μόντριτς, καθώς το υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και με βάση του κανονικούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, μία ομάδα μπορεί να αρχίσει συζητήσεις με έναν παίκτη όταν μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του.

Photo Credits: AP Photo/Pavel Golovkin

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ