ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ δίνει προθεσμία δύο εβδομάδων στον Ρονάλντο

Real Madrids striker Cristiano Ronaldo, center, poses with club President Florentino Perez, left and team members after being given a silver boot award for scoring the most goals for the club during a ceremony at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Friday Oct. 2, 2015. Real Madrid paid tribute to Ronaldo, who recently overtook Raul Gonzalez to become the club's all-time highest goalscorer with a tally of 324 goals. (AP Photo/Paul White)
Real Madrids striker Cristiano Ronaldo, center, poses with club President Florentino Perez, left and team members after being given a silver boot award for scoring the most goals for the club during a ceremony at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Friday Oct. 2, 2015. Real Madrid paid tribute to Ronaldo, who recently overtook Raul Gonzalez to become the club's all-time highest goalscorer with a tally of 324 goals. (AP Photo/Paul White) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο δίνει προθεσμία δύο εβδομάδων στον Πορτογάλο για να ηρεμήσει και να εξηγήσει τη στάση του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα όσα βιώνει τις τελευταίες ημέρες στην Ισπανία, σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής για την οποία κατηγορείται και σύμφωνα με μερικά ρεπορτάζ, αποφάσισε να αποχωρήσει άμεσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ιστοσελίδα της " Marca" επιβεβαιώνει τη συναισθηματική κατάσταση του παίκτη και αποκαλύπτει ότι οι διοικούντες τον σύλλογο κάνουν λόγο για "τρομερή οργή" του Πορτογάλου επιθετικού. "Όταν είπε ότι του συμπεριφέρθηκαν σαν εγκληματία, το εννοεί", υποστηρίζουν από τους "μερένγκες".

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι από το κεφάλι του κατόχου της "Χρυσής Μπάλας" περνάει όντως η απόφαση άμεσης αποχώρησης, ως αντίδραση στις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν από την Εισαγγελία της Μαδρίτης.

Θεωρεί επίσης ότι στοχοποιήθηκε από τον Τύπο και δεν κατανοεί τον λόγο που συγκεκριμένη μερίδα φιλάθλων τον κατέκρινε τη φετινή σεζόν. Για το τελευταίο, μάλιστα, μίλησε αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό, συνήθως μετά από τις ομαδικές και ατομικές επιτυχίες που είχε στο φινάλε της χρονιάς.

ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΕΑΛ

Η Ρεάλ στήριξε τον Ρονάλντο με μία ανακοίνωση την Τετάρτη, λίγες ώρες μετά απο΄την απαγγελία κατηγοριών, ενώ τώρα είναι διατεθειμένη να του δώσει δύο εβδομάδες περιθώριο, ώστε να "καθαρίσει" το μυαλό του, παίζοντας με την Πορτογαλία στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών της Ρωσίας.

Προσδοκία των Ισπανών είναι να πέσουν οι τόνοι και μάλιστα διατείνονται ότι το καλύτερο θα ήταν να μην εμφανιστούν νέες δηλώσεις του 32χρονου αρχισκόρερ τους. Προς το παρόν, δεν υπάρχει άμεση επαφή των δύο πλευρών, παρά γνωστοποίηση της κατάστασης από τρίτους και γι' αυτό η κατάσταση θεωρείται πιο άσχημη σε σχέση με τις προηγούμενες δηλώσεις δυσαρέσκειας που είχε κάνει τον Σεπτέμβριο του 2012, υπόθεση που κατέληξε με νέο συμβόλαιο.

Η διαρροή μέσω Τύπου της ψυχικής κατάστασης του Ρονάλντο έχει προβληματίσει τον πρόεδρο του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, και τον εκτελεστικό διευθυντή, Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ, οι οποίοι θα ζητήσουν εξηγήσεις από τον CR7 αμά τη επιστροφή του στην Ισπανία.

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ "ΣΕΙΡΗΝΕΣ"

Η σύνδεση με τα δημοσιεύματα που ήθελαν έναν σύλλογο να ετοιμάζει πρόταση 180.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει είναι αναπόφευκτη από τους επικεφαλής της Ρεάλ, οι οποίοι θέλουν να ηρεμήσει ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο δεν υποβαθμίζουν τις "απειλές" από άλλες ομάδες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν αποτελούν δύο συλλόγους που μπορούν να καλύψουν το κόστος μιας τέτοιας μεταγραφής, που μαζί με το συνολικό συμβόλαιο του παίκτη, θα ξεπεράσει τα 400.000.000 ευρώ. Η συμφωνία που υπέγραψε ο Πορτογάλος τον Νοέμβριο του 2016 τον δεσμεύει μέχρι το 2021 και παράλληλα προβλέπει ρήτρα αποδέσμευσης στο 1.000.000.000 ευρώ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ρονάλντο δεν μπορεί να πιέσει καταστάσεις ώστε να αποχωρήσει με πολύ μικρότερο ποσό, εάν το επιθυμεί.

Το ρεπορτάζ της μαδριλένικης ιστοσελίδας καταλήγει με την είδηση ότι οι άνθρωποι στη Ρεάλ εξετάζουν τα διαφορετικά σενάρια που προκύπτουν, με τον Ρονάλντο και χωρίς τον Ρονάλντο στην ομάδα τη νέα σεζόν. Εξαλλου, στη διάρκεια της χρονιάς, υπήρξαν διάφορες συναντήσεις για τον σχεδιασμό και σε αυτές συζητήθηκε η πιθανότητα μιας ομάδας χωρίς την επιθετική τριπλέτα "BBC" (Γκάρεθ Μπέιλ, Καρίμ Μπενζεμά, Κριστιάνο Ρονάλντο), εξαιτίας και της μειωμένης προσφοράς της φέτος ως σύνολο.

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ