ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ αφήνει τον Πογκμπά και φουλάρει για Έρικσεν

Η Ρεάλ αφήνει τον Πογκμπά και φουλάρει για Έρικσεν

Ισπανική τηλεοπτική εκπομπή υποστηρίζει πως η Ρεάλ Μαδρίτης τα έχει βρει σε όλα με τον Κρίστιαν Έρικσεν και ότι εγκαταλείφθηκε από τους Μαδριλένους η περίπτωση Πολ Πογκμπά.

Η ισπανική εκπομπή "El Chiringuito" και ο δημοσιογράφος Εδουάρδο Ίντα παρουσιάζουν ως αποκλειστικό ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει έρθει σε συμφωνία με τον "εγκέφαλό" της Τότεναμ, Κρίστιαν Έρικσεν.

Μάλιστα, γίνεται λόγος ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν για χάρη του Δανού δημιουργού αφήνει στην άκρη την πανάκριβη περίπτωση του Πολ Πογκμπά για τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αξιώνει υπέρογκο ποσό ύψους 200.000.000 ευρώ.

Βέβαια, και ο Έρικσεν δεν αναμένεται να πάει στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" με λιγότερα από 100.000.000 ευρώ, κι αυτό διότι ο ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι του 2020 μένει ελεύθερος και φέρεται έτοιμος ν' αφήσει το Λονδίνο, χωρίς να διαπραγματευτεί την ανανέωση τη συνεργασίας του με τους φιναλίστ του εφετινού Champions League.

Πάντως, παρότι η Ρεάλ θέλει το ίδιο και ο Έρικσεν, η Τότεναμ δεν παύει να είναι σκληρή στις διαπραγματεύσεις της, οπότε μέχρι την τελική ανακοίνωση τα πάντα μπορούν ν' ανατραπούν από τη μία στιγμή στην άλλη, ειδικά δε αν ο Ποτσετίνο και οι παίκτες του επικρατήσουν της Λίβερπουλ στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ