ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Παρί κατηγορεί Ζιντάν και Ρεάλ ότι αποσταθεροποιούν τον Εμπαπέ

Real Madrid coach Zinedine Zidane during the Spanish La Liga soccer match between Sevilla and Real Madrid at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Real Madrid coach Zinedine Zidane during the Spanish La Liga soccer match between Sevilla and Real Madrid at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο καταφέρθηκε εναντίον του Ζινεντίν Ζιντάν για τις πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης στοχεύει στην απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ. Τ' όνειρο των Μαδριλένων για τον Γάλλο σούπερ σταρ δεν αποτελεί δα και κάνα μεγάλο μυστικό. Ο ποδοσφαιριστής αρέσει στον Φλορεντίνο Πέρεθ, ο Ζιζού τον θέλει στο Μπερναμπέου και τα ισπανικά Μέσα σημειώνουν ότι το καλοκαίρι θα δοθεί μάχη για την απόκτησή του.

Πρόσφατα, ο Ζιντάν μίλησε ξανά για τον Εμπαπέ και τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής είχε πάντα μεγάλη επιθυμία να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλα, ο προπονητής της πρώην πρωταθλήτριας Ευρώπης υπογράμμισε ότι παίκτης θα είναι αυτός που θ' αποφασίσει για τον μέλλον του.

Μερικές ημέρες έπειτα από τις δηλώσεις του Ζιντάν, ήρθε η απάντηση από πλευράς Παρί μέσω του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Λεονάρντο. Ο Λεονάρντο, λοιπόν, μετά τη νίκη της Παρί στο ματς με την Μπριζ με 1-0 ρωτήθηκε για τις ατάκες του Ζιντάν και απάντησε ως εξής: " Είναι εκνευριστικό. Δεν είναι η ώρα τώρα να μιλήσουμε για όνειρα και άλλα τέτοια. Πρέπει να σταματήσει. Ο Εμπαπέ είναι πολύ σημαντικός για εμάς και δεν είναι ώρα να τον αποσταθεροποιούμε".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ