ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η μεγάλη γκάφα του Νάβας και η αποβολή που γλίτωσε

Las Palmas Jonathan Viera, 2nd left, scores a penalty past Real Madrid's goalkeeper Keylor Navas during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Las Palmas at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday March 1, 2017. (AP Photo/Paul White)
Las Palmas Jonathan Viera, 2nd left, scores a penalty past Real Madrid's goalkeeper Keylor Navas during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Las Palmas at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday March 1, 2017. (AP Photo/Paul White) AP

Ο Κέιλορ Νάβας σημείωσε αυτογκόλ μετά από μεγάλη γκάφα του στον αγώνα με την Μπέτις, ενώ δεν θα έπρεπε να αγωνίζεται καν, αφού ο διαιτητής του χάρισε καθαρή κόκκινη κάρτα.

Αρνητικός πρωταγωνιστής για τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο Κέιλορ Νάβας στο 1ο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Μπέτις στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας, ο οποίος τη φετινή σεζόν δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που είχε πιάσει πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης τα τελευταία δύο χρόνια, έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του σε σουτ του Αντόνιο Σαράμπια, με συνέπεια οι "βερδιμπλάνκος" να προηγηθούν στο σκορ.

Η μεγάλη γκάφα του Νάβας και η αποβολή που γλίτωσε

Νωρίτερα, ο Νάβας είχε βγει από την εστία του για να ανακόψει στο τετ α τετ τον Ντάρκο Μπράσανατς, αλλά ο Σέρβος κατάφερε να τον προσπεράσει. Ο Νάβας έπεσε πάνω του, τον ανέτρεψε σε προφανή θέση για γκολ, ωστόσο αντί να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ