ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η μάνα του Ρονάλντο έδειξε τέσσερα δάχτυλα!

Η μάνα του Ρονάλντο έδειξε τέσσερα δάχτυλα!

Η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε δίπλα στον γιο της κατά τους πανηγυρισμούς της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την κατάκτηση του Champions League και έδειξε τα τέσσερα δάχτυλα, όσα και τα "Άγια Δισκοπότηρα" που έχει πάρει ο CR7.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν για ακόμα μια φορά ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού του Champions League απέναντι στην Γιουβέντους, πετυχαίνοντας δυο γκολ για την ομάδα του στο θριαμβευτικό 4-1 που χάρισε το τρόπαιο στην "Βασίλισσα".

Ο Πορτογάλος επιθετικός ήταν συγκλονιστικός και η μητέρα του, Μαρία Ντολόρες ντος Σάντος Αβέιρο, δεν θα μπορούσε να μην αισθανόταν υπερήφανη για το βλαστάρι της. Άλλωστε, κάθε επίτευγμά του είναι για εκείνη η μέγιστη χαρά.

Μετά το φινάλε του τελικού, βρέθηκε στο χορτάρι φορώντας την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και πανηγύρισε μαζί με τον γιο της. Μάλιστα, έβγαλε και φωτογραφία μαζί του, όπου πόζαρε με καμάρι και χαμόγελο, δείχνοντας τέσσερα δάχτυλα, όσα και τα Champions League που έχει κατακτήσει ο CR7.

Ανάλογη φωτογραφία έβγαλε και με τον γιο του, ο οποίος επίσης βρέθηκε στο Κάρντιφ για τον τελικό και παρακολούθησε τον πατέρα του να γράφει ιστορία!

❤️️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on



4 times in the row

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ