ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η ατάκα του Ράμος που προκάλεσε το standing ovation των συμπαικτών του

Real Madrid's Sergio Ramos speaks during a press conference in Madrid, Tuesday, May 9, 2017. Real Madrid will play against Atletico Madrid on Wednesday in a Champions League semifinal, 2nd leg soccer match. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Sergio Ramos speaks during a press conference in Madrid, Tuesday, May 9, 2017. Real Madrid will play against Atletico Madrid on Wednesday in a Champions League semifinal, 2nd leg soccer match. (AP Photo/Paul White) AP

Μια φοβερή ατάκα του Σέρχιο Ράμος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, επέφερε το standing ovation των συμπαικτών του!

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, ήταν το πρόσωπο που βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του δεύτερου ημιτελικού της ομάδας του κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League.

Εκεί, μεταξύ άλλων, του ζητήθηκε να τοποθετηθεί σχετικά με τον τρόπο που οι "ροχιμπλάνκος" επικοινωνούν το θέμα της ρεβάνς και της "μάχης" για τη μεγάλη ανατροπή του 3-0, προωθώντας μια σειρά από ενθαρρυντικά μηνύματα στον κόσμο τους. Και ο 31χρονος είχε τη δική του, εντυπωσιακή και απροσδόκητη απάντηση. Ποια ήταν αυτή; Όλα ξεκινούν από το... Μπέβερλι Χιλς!

"Υπάρχει μια αντίληψη ότι όλοι εμείς (σ.σ. στη Ρεάλ) γεννηθήκαμε στο... Μπέβερλι Χιλς. Όμως και η Μαδρίτη έχει ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει στους δρόμους και έχουμε αρχές και καλούς τρόπους. Οι καμπάνιες, τα tweets και όλα τα πράγματα που θέλει να ενεργοποιήσει η Ατλέτικο είναι σεβαστά, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα για εμάς".

"Θα συνεχίσουμε ταπεινά. Στο 'Bernabeu' βίωσα μια σπουδαία ατμόσφαιρα, η οποία ήταν ηλεκτρισμένη, αλλά πρόκειται να πάμε στο 'Vicente Calderon' για να παίξουμε ποδόσφαιρο", ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας της Ιβηρικής, όταν επανήλθε στ' αποδυτήρια των "μερένγκες" όχι απλώς έγινε αποδέκτης συγχαρητηρίων, αλλά οι συμπαίκτες του επιφύλασσαν μέχρι και standing ovation! Κάποιοι, δε, τον πλησίασαν, λέγοντάς του "επιτέλους, κάποιος το είπε...". Αν μη τι άλλο, μια σημαντική ψυχολογική τόνωση για τους "μερένγκες" ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν.

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ