ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η απίστευτη ρήτρα της Ρεάλ σε Θεμπάγιος για Μπαρτσελόνα

Η απίστευτη ρήτρα της Ρεάλ σε Θεμπάγιος για Μπαρτσελόνα

Ο Ντάνι Θεμπάγιος είναι εδώ και λίγες ώρες παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και οι "μερένγκες" έχουν φροντίσει να "φρενάρουν" ενδεχόμενη μελλοντική μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα με μια εξωπραγματική ρήτρα. Διαβάστε ποια είναι αυτή.

Είναι μόλις 20 ετών, διεθνής (στο αντίστοιχο ηλικιακό επίπεδο) με την εθνική Ισπανίας κι εδώ και λίγες ώρες και για τα επόμενα έξι χρόνια παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι "μερένγκες" ανακοίνωσαν την απόκτησή του Ντάνι Θεμπάγιος από την Μπέτις κερδίζοντας στο άτυπο "clasico" την Μπαρτσελόνα, η οποία κι αυτή ενδιαφέρθηκε να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ακόμη και ο ίδιος ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα", Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, του τηλεφώνησε προσωπικά για να τον πείσει. Μάταια, όμως.

Μπορεί, ωστόσο, η Μπαρτσελόνα να επιχειρήσει να τον αποκτήσει στο μέλλον. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο οι "μερένγκες" έχουν φροντίσει να "φρενάρουν" ενδεχόμενη μελλοντική μετακίνησή του Ισπανού μέσου στην ομάδα της Βαρκελώνης, θέτοντας μια εξωπραγματική ρήτρα.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που μελλοντικά οι "μπλαουγκράνα" επιχειρήσουν να αποκτήσουν τον Θεμπάγιος από τη Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να καταβάλλουν στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας το ποσό των 500.000.000 ευρώ. Πρακτικά αδύνατο, δηλαδή.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ