ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Γιόβιτς, Μαδριλένος με 60.000.000 ευρώ!

Frankfurt's Luka Jovic celebrates after scoring the opening goal during a Uefa Europa League, first leg semifinal soccer match between Eintracht Frankfurt and FC Chelsea in the Commerzbank Arena in Frankfurt, Germany, Thursday, May 2, 2019. (AP Photo/Michael Probst)
Frankfurt's Luka Jovic celebrates after scoring the opening goal during a Uefa Europa League, first leg semifinal soccer match between Eintracht Frankfurt and FC Chelsea in the Commerzbank Arena in Frankfurt, Germany, Thursday, May 2, 2019. (AP Photo/Michael Probst) AP

Τελειωμένη υπόθεση θεωρούν τη μεταγραφή του Λούκα Γιόβιτς στην Ρεάλ Μαδρίτης τα ισπανικά Μέσα. Οι Μαδριλένοι φέρονται να τα βρήκαν με την Άιντραχτ στα 60 εκατ. ευρώ, ενώ 12 εκατ. ευρώ θα πάρει η Μπενφίκα.

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να θεωρείται ο Λούκα Γιόβιτς, σύμφωνα με την ισπανική AS, καθώς οι Μαδριλένοι τα βρήκαν με την Άιντραχτ και αποκτούν τον φορμαρισμένο Σέρβο έναντι 60.000.000 ευρώ και με συμβόλαιο συνεργασίας έξι ετών.

Ο 21χρονος επιθετικός, μάλιστα, θα βοηθήσει την Μπενφίκα, υπογράφοντας στη "βασίλισσα", αφού βάσει της συμφωνίας των Πορτογάλων με τους Γερμανούς, οι "αετοί" θα βάλουν στα ταμεία τους το 20% του συνολικού ποσού της μεταγραφής, άρα 12.000.000 ευρώ.

Εφόσον επιβεβαιωθεί το deal, τότε ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα έχει δαπανήσει κιόλας 110.000.000 ευρώ και αυτό διότι πριν από μερικές εβδομάδες είχε ανακοινωθεί η αγορά του στόπερ Μιλιτάο από την Πόρτο με 50.000.000 ευρώ. Πάντως, αναφορά στο σίριαλ Ρεάλ - Γιόβιτς κάνει και η MARCA.

Το έτερο ισπανικό Μέσο σημειώνει στο δικό του ρεπορτάζ πως η Άιντραχτ παραχωρεί στην απερχόμενη πρωταθλήτρια Ευρώπης τον καλύτερό της ποδοσφαιριστή, αλλά ως αντάλλαγμα -εκτός από χρήματα- θέλει τον Μαριάνο (που δεν τον υπολογίζει ο Ζιντάν), για να καλύψει έτσι το κενό που θα προκύψει στην επίθεση, εφόσον βέβαια τελεσφόρηση η φυγή του Γιόβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Ιβηρική έγραφαν τόσο καιρό ότι τον Γιόβιτς δεν πρέσαρε μόνο η Ρεάλ, αλλά και η μεγάλη της αντίπαλος η Μπαρτσελόνα, οπότε σε περίπτωση που οι Μαδριλένοι τον ανακοινώσουν τις επόμενες ημέρες, τότε αν μη τι άλλο θα πρόκειται για νίκη σε μία σεζόν που οι "μπλαουγκράνα", αγωνιστικά, έκαναν σμπαράλια το σύνολο του Ζιζού.

Ο Γιόβιτς έχει σκοράρει μέχρι στιγμής σε 44 εμφανίσεις 26 γκολ, ενώ μοίρασε και επτά ασίστ. Δείτε τον επί το έργον στο video που ακολουθεί:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ