ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Γίνεται προπονητής ο Ραούλ

Former Spanish national soccer team captain and former Real Madrid star Raul Gonzalez Blanco listens during a press conference, where he was introduced as the newest member of the New York Cosmos, Tuesday Dec. 9, 2014 in New York.  (AP Photo/Bebeto Matthews)
Former Spanish national soccer team captain and former Real Madrid star Raul Gonzalez Blanco listens during a press conference, where he was introduced as the newest member of the New York Cosmos, Tuesday Dec. 9, 2014 in New York. (AP Photo/Bebeto Matthews) AP PHOTO/BEBETO MATTHEWS

Ο Ραούλ τον Απρίλιο θα πάρει το δίπλωμα προπονητή και στη συνέχεια θα αναλάβει τη δεύτερη ομάδα Κ18 της Ρεάλ Μαδρίτης. Προπονητής στην Καστίγια ο Γκούτι.

Τα δικά της παιδιά εμπιστεύεται η Ρεάλ Μαδρίτης για την ανάδειξη των νέων ποδοσφαιριστών της. Μία από τις ηγετικές μορφές του πρόσφατου παρελθόντος της αναμένεται μέσα στον επόμενο μήνα να αναλάβει τη δεύτερη ομάδα Κ18 της.

Ο λόγος για τον Ραούλ ο οποίος σύντομα θα αποκτήσει δίπλωμα προπονητή.

Για την ακρίβεια ο πρώην αρχηγός των Μαδριλένων παρακολουθεί το πρόγραμμα της ισπανικής Ομοσπονδίας για τους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει για τουλάχιστον 10 χρόνια ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο και μέσα στον Απρίλιο αναμένεται να έχει το δικαίωμα άσκησης επαγγέλματος.

Το συγκεκριμένο θέμα αποκάλυψε η "Marca" με το δημοσίευμα της να αναφέρει ότι οι άνθρωποι της Ρεάλ έχουν βρει ήδη δουλειά στον Ραούλ ο οποίος προορίζεται για τη δεύτερη ομάδα Κ18 του συλλόγου. Μάλιστα, δε θα είναι η μόνη αλλαγή που θα συμβεί.

Ο Σαντιάγο Σολάρι, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στην Καστίγια, θα αποχωρήσει και τη θέση του θα πάρει ο Γκούτι. Ο επί σειρά ετών παίκτης της Ρεάλ έχει και άλλες προτάσεις στα χέρια του για τα πρώτα του προπονητικά βήματα, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα προπονήσει τη δεύτερη ομάδα των Μαδριλένων.

Γίνεται προπονητής ο Ραούλ
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ