ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Football Leaks: Έτσι άρπαξε η Παρί τον Εμπαπέ από την Ρεάλ Μαδρίτης που έδινε 214 εκατ. ευρώ!

Paris Saint Germain's Christopher Nkunku, center , celebrates with Paris Saint Germain's Neymar, right, and Kylian Mbappe, after scoring his side's second goal, during the League One soccer match between Nice and Paris Saint-Germain at the Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Paris Saint Germain's Christopher Nkunku, center , celebrates with Paris Saint Germain's Neymar, right, and Kylian Mbappe, after scoring his side's second goal, during the League One soccer match between Nice and Paris Saint-Germain at the Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Αποκαλύψεων συνέχεια από τα Football Leaks που αυτή τη φορά έκαναν φύλλο και φτερό τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί, αλλά και το πώς ο 19χρονος δεν κατέληξε στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα Football Leaks επέστρεψαν έπειτα από τις μεγάλες αποκαλύψεις για τα "κόλπα" των Σίτι και Παρί να αποφύγουν τις κυρώσεις του FFP, το σχέδιο του Ρουμινίγκε για κλειστή λίγκα κορυφαίων κλαμπ και το Μουντιάλ του 2022... δώρο από τον Νικολά Σαρκοζί στο Κατάρ.

Αυτή τη φορά, η δημοσιογραφική ομάδα που έχει αναλάβει να φέρει στο φως καλά κρυμμένα μυστικά του ποδοσφαίρου ασχολήθηκε με την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ, του παίκτη για τον οποίο στα 19 του χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν άπλωσαν χρυσάφι στα πόδια το 2017, κι ο ατζέντης Ζόρζε Μέντες πληρώθηκε 9.000.000 ευρώ χωρίς καν να είναι ο επίσημος εκπρόσωπός του.

Η ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΔΙΝΕ 214.000.000 ΕΥΡΩ

Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ έδινε στην Μονακό 180.000.000 ευρώ για τον Εμπαπέ συν 34.000.000 ευρώ για την εφορία, δηλαδή 214.000.000 ευρώ! Τελικά, ο 19χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής επέλεξε την Παρί η οποία ισοφάρισε την προσφορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αντιπρόεδρος των Μονεγάσκων, Ντιμίτρι Βασίλιεφ θα αποδεχόταν πρόταση των Παριζιάνων αν κι μόνο αν ήταν ίδια ή μεγαλύτερη από αυτή των Μαδριλένων, σε διαφορετική περίπτωση δεν είχε διάθεση να ενισχύσει μία αντίπαλη ομάδα μ' έναν ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής.

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΙΛΙΑΝ ΖΗΤΗΣΕ 30 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ των Football Leaks έρχεται η Marca να προσθέσει ότι ένας από τους βασικούς λόγους που ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο πατέρας του, Γουίλφριντ.

Η κεφαλή της οικογένειας Εμπαπέ παρουσιάζεται πως κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τον Φλορεντίνο Πέρεθ στο Λος Άντζελες ζήτησε 30.000.000 ευρώ για εκείνον. Αυτή η επιθυμία, σύμφωνα με τους Ισπανούς, ήταν που τελείωσε το "ειδύλλιο" της "βασίλισσας" με το κορυφαίο ταλέντο του πλανήτη.

Η ΠΑΡΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ 10.000.000 ΕΥΡΩ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ

Αφού ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν τα βρήκε με την Ρεάλ Μαδρίτης, η Μονακό του ζήτησε να παραμείνει με ετήσιο μισθό 8.000.000 ευρώ ανά έτος. Χρήματα, ανάλογα με αυτά που λαμβάνει ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Εν τέλει η Παρί "νίκησε" αφού προσέφερε στον 19χρονο: 10.000.000 ευρώ το χρόνο αφορολόγητα (καλύπτει αυτή όλο το βάρος) και μπόνους υπογραφής συμβολαίου 5.000.000 ευρώ σε δύο δόσεις.

ΕΙΠΑΝ ΚΙ ΕΝΑ "ΟΧΙ" ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΠΕ

Αυτό που ζήτησε και δεν πήρε ο Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί ήταν το εξής:

Σε περίπτωση κατάκτησης της Χρυσής Μπάλας, οι εκπρόσωποι του νεαρού Γάλλου επιχείρησαν να περάσουν στη συμφωνία το συμβόλαιό του από τα 10.000.000 ευρώ το χρόνο να εκτοξευθεί στα 30.000.000 ευρώ, γεγονός που θα τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του κλαμπ.

Αντί αυτού, ο Εμπαπέ κατάφερε να εξασφαλίσει 500.000 ευρώ "καθαρά" όταν κι αν στεφθεί καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου.

"ΤΣΙΜΠΗΣΕ" 9.000.000 ΕΥΡΩ Ο ΖΟΡΖΕ ΜΕΝΤΕΣ

Χωρίς να είναι μάνατζερ του Κιλιάν Εμπαπέ, ο Ζόρζε Μέντες έγινε πλουσιότερος κατά 9.000.000 ευρώ κι χωρίς καν να εκπληρώσει την αποστολή του που ήταν να τον πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μονακό πλήρωσε το συγκεκριμένο ποσό στον Πορτογάλο σούπερ ατζέντη, επειδή τον είχε βάλει μπροστά στις διαπραγματεύσεις με τη "βασίλισσα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ