ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Φευγάτος" απ' τη Ρεάλ ο Μπέιλ

Real Madrid's Gareth Bale walks along the pitch during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Feb. 10, 2018. Real Madrid defeated Real Sociedad 5-2. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Gareth Bale walks along the pitch during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Feb. 10, 2018. Real Madrid defeated Real Sociedad 5-2. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "AS", ο Γκάρεθ Μπέιλ θα αποτελέσει παρελθόν απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης το προσεχές καλοκαίρι, σε περίπτωση που ο Ζινεντίν Ζιντάν παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να φέρει σημαντικές ανακατατάξεις στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού η σεζόν, ακόμα και σε περίπτωση που οι "μερένγκες" αποκλείσουν την Παρί Σεν Ζερμέν, κρίνεται αποτυχημένη.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν βρίσκεται πάρα πολύ πίσω στο πρωτάθλημα κι έχει γνωρίσει αποκλεισμό-σοκ στο Copa del Rey απ' τη Λεγκανές, με συνέπεια μόνο η κατάκτηση του Champions League να είναι ικανή να μετριάσει την άσχημη εφετινή πορεία.

Το μέλλον αρκετών πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών, μεταξύ των οποίων οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Καρίμ Μπενζεμά και Γκάρεθ Μπέιλ είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο και πολλά θα εξαρτηθούν απ' την εικόνα τους έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της " AS", o Μπέιλ πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στους Μαδριλένους μετά το πέρας του καλοκαιριού, ειδικά σε περίπτωση που ο Ζινεντίν Ζιντάν παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Γάλλος τεχνικός δεν έχει στα βασικά πλάνα τον Ουαλό σταρ, καθώς δεν είναι ευχαριστημένος απ' τις εμφανίσεις του. Απόδειξη, η απόφασή του να τον κρατήσει στον πάγκο στο κρίσιμο παιχνίδι με την Παρί για τη φάση των 16 της κορυφαίας τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης. Μάλιστα, ακόμα κι όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, ως αλλαγή, ο Μπέιλ έδειχνε φανερά επηρεασμένος απ' την απόφαση του προπονητή του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 28χρονος επιθετικός, όταν πήρε εντολή να ετοιμαστεί για να περάσει στον αγωνιστικό χώρο, έκανε ράθυμες κινήσεις, με αποτέλεσμα να τα "ακούσει" απ' τους βοηθούς του Ζιντάν, ενώ μετά το τέλος του αγώνα, παρά την εντολή του Σέρχιο Ράμος, δεν πήγε προς την πλευρά των οπαδών της Ρεάλ, αλλά προτίμησε να κατευθυνθεί απευθείας στα αποδυτήρια.

Όπως είναι εμφανές, οι δύο πλευρές δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις, ενώ και το γεγονός πως ο Μπέιλ έχει χάσει πολλά παιχνίδια λόγω τραυματισμού, κάνει ακόμα πιο δυσοίωνο το μέλλον του. Θυμίζουμε πως ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο Ουαλός σταρ χαίρει της εκτίμησης του Ζοζέ Μουρίνιο.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ