ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Επίθεση" Ίσκο σε Κριστιάνο Ρονάλντο: "Να κλαίμε για κάποιον που δεν ήθελε να είναι εδώ;"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, left, celebrates with teammate Francisco Roman Isco after scoring their team's second goal against Las Palmas during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Las Palmas at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 31, 2015. Isco and Ronaldo scored once each in Real Madrid's 3-1 victory. (AP Photo/Francisco Seco)
Ίσκο, Ρονάλντο AP

Ο Ίσκο εξέφρασε την αγανάκτησή του όταν ρωτήθηκε για το αν λείπει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την εφετινή Ρεάλ Μαδρίτης. Τα λόγια του Ισπανού και η απάντηση του Πορτογάλου σταρ της Γιουβέντους στον πρώην συμπαίκτη του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Βικτόρια Πλζεν το βράδυ της Τρίτης (22/10, 22.00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Τους παίκτες της "Βασίλισσας" στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Ίσκο, ο οποίος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του όταν ρωτήθηκε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον προπονητή του, Λοπετέγκι.

Όταν ο διεθνής μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο λείπει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, απάντησε: "Γίνεται αυτή η συζήτηση από την αρχή της σεζόν. Δεν υπάρχει νόημα να μιλάμε για κάποιον που δεν είναι εδώ. Εμένα μου λείπουν ο Μπέιλ και ο Καρβαχάλ όταν δεν είναι διαθέσιμοι. Έχουμε λύσεις για το σκοράρισμα. Δεν μπορούμε να κλαίμε για κάποιον που δεν ήθελε να είναι εδώ".

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εκπροσώπησε τη Γιουβέντους στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Τρίτης (23/10, 22.00) με τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ, ρωτήθηκε αρχικά για την κρίση που υπάρχει στη Ρεάλ με τα αρνητικά αποτελέσματα, απάντησε: " Δεν είναι για εμένα να μιλήσω για την κρίση άλλων". Λίγο μετά κλήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα του πρώην συμπαίκτη του στους "Μερένχες" και αρκέστηκε να πει: " Είμαι απόλυτα καλά μαζί τους. Δεν μπορείς να κλαις, είναι αλήθεια αυτό".

"ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΛΟΠΕΤΕΓΚΙ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ"

Στη συνέντευξη Τύπου του ο Ίσκο μίλησε και για τον προπονητή του, Τζούλεν Λοπετέγκι, ο οποίος δέχεται τα "πυρά" μετά τα απανωτά παχνίδια χωρίς νίκη (4 ήττες, μία ισοπαλία). Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Ισπανό τεχνικό. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

"Νομίζω ότι θα ήταν τρελό να απολυθεί ο Λοπετέγκι. Πρέπει να τον αφήσουν να δουλέψει, βρίσκεται στην ομάδα εδώ και δύο μήνες. Αν διώξουν τον προπονητή, τότε πρέπει να διώξουν όλους εμάς τους παίκτες, γιατί εμείς είμαστε που αγωνιζόμαστε, που πρέπει να σκοράρουμε και να αμυνθούμε. Έχει να κάνει με όλη την ομάδα αυτή η κατάσταση, όχι μόνο με τον προπονητή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Oι πρώτες δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο για την υπόθεση του βιασμού
Το tweet του Κριστιάνο Ρονάλντο προς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Νεύρα στην προπόνηση της Ρεάλ: Ο Ράμος κλώτσησε την μπάλα σε πιτσιρικά συμπαίκτη του (VIDEO)
"Ο Μουρίνιο φαβορί για τον πάγκο της Ρεάλ"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ