ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Επιλέγει Ρεάλ ο Εμ'Μπαπέ!

Monaco's Kylian Mbappe looks on during his French League One soccer match against Caen, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. Mbappe scored two goals as Monaco won 3-0. (AP Photo/David Vincent)
Monaco's Kylian Mbappe looks on during his French League One soccer match against Caen, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. Mbappe scored two goals as Monaco won 3-0. (AP Photo/David Vincent) AP

Η ισπανική "Marca" αποκαλύπτει ότι ο Κιλιάν Εμ'Μπαπέ έχει επιλέξει τη Ρεάλ Μαδρίτης για να συνεχίσει την καριέρα του. Οι λόγοι της απόφασης του 18χρονου και η... αναθεώρηση που έκαναν οι "μερένγκες".

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί έναν από τους υποψήφιους προορισμούς του πιο "καυτού" ονόματος της μεταγραφικής αγοράς, Κιλιάν Εμ'Μπαπέ. Και ως φαίνεται, η επιθυμία του 18χρονου φορ είναι να ντυθεί στα λευκά το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι βασικοί λόγοι; Δύο, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της " Marca". Πρώτον, το ότι θέλει διακαώς να συνεργαστεί με τον συμπατριώτη του, Ζινεντίν Ζιντάν, και δεύτερον, το ότι τον ικανοποιεί και με το παραπάνω το πρότζεκτ που του παρουσιάζουν οι "μερένγκες".

Όσον αφορά στους Μαδριλένους, φέρονται να στέλνουν τακτικά σκάουτ σε παιχνίδια της Μονακό, εξετάζοντας κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη της ομάδας του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Πλέον, ωστόσο, αισθάνονται σίγουροι πως εκείνος που τους ενδιαφέρει είναι ο Εμ'Μπαπέ, καθώς έχουν μείνει άκρως εντυπωσιασμένοι από τις ποδοσφαιρικές και αθλητικές αρετές του Γάλλου, αν και διανύει μόλις το 18ο έτος της ηλικίας του.

Τόσο εντυπωσιασμένοι ώστε να μην κάνουν βήμα πίσω ακούγοντας την "τσουχτερή" τιμή του, ήτοι αρκετά πάνω από 100.000.000, όπως όλα δείχνουν. Μάλιστα, αρχικά το πλάνο έλεγε η Ρεάλ να σταθεί υπομονετική και να τον αφήσει για έναν ακόμη χρόνο στη Μονακό, όμως εντέλει πείστηκε για την ετοιμότητά του να προσφέρει, αλλά πιέστηκε και από το γεγονός ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από άλλα (οικονομικά) "μεγαθήρια".

Ένα είναι αναμφισβήτητα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της οποίας η πρόταση φέρεται να απορρίφθηκε πρόσφατα. Επιπλέον, τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να πλησιάζει στο "Parc de Princes", τη στιγμή που υπάρχει και ο Έντισον Καβάνι, η προσθήκη ενός ακόμη φορ μοιάζει... υπερπολυτελής. Κάπως έτσι, οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν καταστεί το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του 18χρονου από τους Μονεγάσκους.

Ο Εμ'Μπαπέ έχει πραγματοποιήσει 38 εμφανίσεις και έχει πετύχει 24 γκολ τη φετινή σεζόν, όντας καταλυτικός στην εξαιρετική πορεία της ομάδας του σε Champions League και Ligue 1.

Το χαρακτηριστικό πρωτοσέλιδο της "Marca":

Επιλέγει Ρεάλ ο Εμ'Μπαπέ!

Δείτε βίντεο με τον Εμ'Μπαπέ εν δράσει:

Photo credits:AP Photo/David Vincent

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ