ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Επέκταση συμβολαίου στον Ασένσιο και αστρονομική ρήτρα

Real Madrid's Marco Asensio, left, battles for the ball with Valencia's Martin Montoya, right, during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valencia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, April 29, 2017. Real Madrid won 2-1. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Marco Asensio, left, battles for the ball with Valencia's Martin Montoya, right, during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valencia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, April 29, 2017. Real Madrid won 2-1. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να επεκτείνει το συμβόλαιο του Μάρκο Ασένσιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, θέλοντας να κόψει τον... βήχα προς επίδοξους μνηστήρες.

Οι εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις του Μάρκο Ασένσιο, έχουν προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, που πολύ θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 21χρονο μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την "AS", οι Μαδριλένοι προτίθενται να επεκτείνουν την συνεργασία τους μαζί του ως το 2023, θέλοντας να κόψουν την όρεξη σε επίδοξους αγοραστές.

Με βάση το ρεπορτάζ της, την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η επέκταση συμβολαίου του Ασένσιο για τρία επιπλέον χρόνια, δηλαδή ως το 2023. Πέρα από αύξηση των αποδοχών του παίκτη, θα μπει και ρήτρα ύψους 500.000.000 ευρώ.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα είναι ο παίκτης με τη... μακροβιότερη συμφωνία, αφού το συμβόλαιο του Μπέιλ και του Κρόος ολοκληρώνεται το 2022 και του Ρονάλντο με τον Βάθκεθ το 2021.

AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ