ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εντέν Αζάρ: "Σε μία κακή μέρα ζυγίζω 77 κιλά, το καλοκαίρι έφτασα τα 80"

Real Madrid forward Eden Hazard in action during the second half of an International Champions Cup soccer match against Atletico Madrid, Friday, July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. Atletico Madrid won 7-3. (AP Photo/Steve Luciano)
Real Madrid forward Eden Hazard in action during the second half of an International Champions Cup soccer match against Atletico Madrid, Friday, July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. Atletico Madrid won 7-3. (AP Photo/Steve Luciano) AP

Ο Εντέν Αζάρ παραχώρησε συνέντευξη στη γαλλική "Equipe" και μίλησε για το όνειρό του να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, για τον Ζιντάν, για τα κιλά του, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Εντέν Αζάρ παραχώρησε συνέντευξη στη γαλλική "Equipe" και μίλησε για το όνειρό του να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης που πραγματοποιήθηκε, για την προσαρμογή στη Μαδρίτη, για τη σχέση του με τον Ζινεντίν Ζιντάν και την επιρροή στο παιχνίδι του αλλά και για το βάρος που κουβαλά φορώντας τη φανέλα με το νούμερο εφτά που φορούσε ο Κριστιάνο Ρόνάλντο.

Επίσης αναφέρθηκε σε όλα όσα λέγονται όλον αυτόν τον καιρό για τα κιλά του, ενώ αποκάλυψε πως δεν θα αγωνιζόταν ποτέ για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Για το όνειρό του να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης:

"Το να υπογράψω με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ένα όνειρο για μένα. Από τότε που άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο υποστήριζα το κλαμπ. Ο Ζιντάν ήταν το είδωλό μου. Όταν τον είδα πρώτη φορά στην τηλεόραση, ήταν μαγικό.

Είχα τη δυνατότητα να υπογράψω στη Ρεάλ όταν ήμουν στη Λιλ, όμως ήμουν μόνο 21 ετών και ήθελα να δοκιμάσω στην Αγγλία και την Τσέλσι" .

Για την επιρροή του Ζιντάν στο παιχνίδι του:

"Ήταν δύσκολο να αντιγράψω το παιχνίδι του. Αυτός με τον Ανρί ήταν τόσο κομψοί. Τα κοντρόλ τους, οι πάσες τους. Παίζαμε με τα αδέρφια μου στον κήπο και προσπαθούσαμε να αντιγράψουμε αυτά που έκανε. Δεν μιλάει πολύ στην προπόνηση. Είναι πολύ απλός.

Πάντα μου μιλάει πριν από τα παιχνίδια και με συμβουλεύει για να νιώθω άνετα. Μου λέει να είμαι χαρούμενος στο παιχνίδι μου. Αγαπά τους παίκτες του. Οι ποδοσφαιριστές λατρεύουν να τον έχουν προπονητή. Ακόμα και αυτοί που δεν παίζουν".

Για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί για τα κιλά του:

"Δεν το κρύβω. Όταν πηγαίνω διακοπές παίρνω γρήγορα τα κιλά, όμως τα χάνω και γρήγορα. Όταν ήμουν στη Λιλ ήμουν στα 72 κιλά. Μετά έφτασα τα 75. Σε μία κακή μέρα μπορεί να ζυγίζω 77 και το καλοκαίρι έφτασα τα 80. Τα έχασα όμως μέσα σε δέκα μέρες".

Για την προσαρμογή του:

"Ο Κουρτουά με βοήθησε πολύ στην αρχή. Η ενσωμάτωσή μου ήταν σχετικά εύκολη αφού υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μιλούν Γαλλικά, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το τεχνικό επιτελείο".

Για την πιθανότητα να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν μία μέρα.

"Ποτέ. Όσες φορές η Παρί προσπάθησε να με προσεγγίσει αρνήθηκα. Εάν μία μέρα γυρίσω στη Γαλλία θα είναι για τη Λιλ. Έχω απορρίψει την Παρί όλες τις φορές που ήθελε να με αποκτήσει".

Photo Credits: AP / Steve Luciano

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ