ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εναλλακτική του Πογκμπά στη Ρεάλ ο Φαν ντε Μπέεκ με 60 εκατ. ευρώ

Ajax's Donny van de Beek, who scored his side's only goal, flashes a thumbs up after winning the Champions League semifinal first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Ajax with a 1-0 score at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, April 30, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Ajax's Donny van de Beek, who scored his side's only goal, flashes a thumbs up after winning the Champions League semifinal first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Ajax with a 1-0 score at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, April 30, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Σενάρια επί σεναρίων γράφονται καθημερινά για το μεταγραφικό σχεδιασμό της Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον, και ο Φαν ντε Μπέεκ παρουσιάζεται ως εναλλακτική του Πολ Πογκμπά.

Ο Πολ Πογκμπά είναι πανάκριβος ακόμα και για την Ρεάλ Μαδρίτης, διότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί να τον πουλήσει με 150.000.000 ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής θέλει να πληρώνεται με 17.000.000 ευρώ το χρόνο. Στην Ισπανία, λοιπόν, γράφουν ότι οι Μαδριλένοι έχουν αρχίσει να κάνουν δεύτερες σκέψεις για την περίπτωση του Γάλλου χαφ.

Ένας από τους βασικούς λόγους, μάλιστα, που η "βασίλισσα" δεν τα βρίσκει με τον Πογκμπά είναι επειδή δεν θέλει κανένας εκ των ποδοσφαιριστών του ρόστερ της να λαμβάνει περισσότερα χρήματα από τον καπιτάν, Σέρχιο Ράμος. Γι' αυτό, η MARCA, φέρνει στο φως την εναλλακτική εάν δεν πέσει το κόστος στην υπόθεση του Πολ Πογκμπά.

Η εναλλακτική αυτή είναι ο Φαν ντε Μπέεκ του Άγιαξ, εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του Αίαντα που έχει "τρελάνει" τον ποδοσφαιρικό κόσμο με τα κατορθώματά του. Ο Ολλανδός μέσος, σαφώς, είναι φθηνότερος από τον Πογκμπά, με το προαναφερθέν Μέσο να σημειώνει πως ο Ζιντάν μπορεί να τον αποκτήσει αν θέλει με 60.000.000 ευρώ.

Βέβαια, η περίπτωση του Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ μόνο εύκολη δεν είναι καθώς κορυφαίες ομάδες του Champions League ενδιαφέρονται για την απόκτησή του (βλ. Γιουβέντους, Παρί, Γιουνάιτεντ, Σίτι).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ