ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εμ' Μπαπέ: "Η Ρεάλ με θέλει απ' όταν ήμουν 14 ετών"

Monaco's forward Kylian MBappe Lottin celebrates his opening goal during the League One soccer match Monaco against Saint Etienne, at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco's forward Kylian MBappe Lottin celebrates his opening goal during the League One soccer match Monaco against Saint Etienne, at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

O Kιλιάν Εμ' Μπαπέ μίλησε στο "Canal +", ύστερα απ' τον φιλικό αγώνα της Γαλλίας με την Αγγλία και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτησή του.

Η Γαλλία, παρότι αγωνίστηκε για περίπου ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, επικράτησε με 3-2 της Αγγλίας σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο "Stade de France".

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο Κιλιάν Εμ' Μπαπέ, ο οποίος αγωνίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, μίλησε στο "Canal +" κι αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτησή του.

Μάλιστα, ο επιθετικός της Μονακό προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη, αφού ανέφερε πως το ενδιαφέρον το "μερένγκες" δεν είναι καινούργιο, αφού χρονολογείται απ' το 2012.

"Προσπάθησαν να με αποκτήσουν απ' όταν ήμουν 14 ετών", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του νεαρού στράικερ, ο οποίος αποτελεί "Μήλον της Έριδος" για τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε τη φετινή σεζόν με τους Μονεγάσκους.

Συγκεκριμένα, σε 44 αγώνες, ο Εμ' Μπαπέ σημείωσε 26 γκολ, ενώ μοίρασε και 14 ασίστ στους συμπαίκτες του, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου η Μονακό να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά και να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Champions League, όπου κι αποκλείστηκε απ' τη Γιουβέντους.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ