ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εκτός Κυπέλλου Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης

Εκτός Κυπέλλου Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης

Η πειθαρχική επιτροπή της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας πέταξε εκτός Copa del Rey τη Ρεάλ Μαδρίτης λόγω της αντικανονικής συμμετοχής του Ντενίς Τσέρισεβ κόντρα στην Κάντιθ!

Απόφαση-σοκ για τη Ρεάλ το απόγευμα της Παρασκευής (4/12), με την πειθαρχική επιτροπή της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (RFEF) να αποφασίζει τον αποκλεισμό της ομάδας της Μαδρίτης από τη συνέχεια του Copa del Rey για το γεγονός πως χρησιμοποίησε κόντρα στην Κάντιθ το βράδυ της Τετάρτης τον Ντενίς Τσέρισεβ που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής .

Οι "μερένγκες" διεμήνυσαν μέσω του προέδρου Φλορεντίνο Πέρεθ πως δεν είχαν ενημερωθεί ούτε από την ισπανική ομοσπονδία ούτε από τη Βιγιαρεάλ (προηγούμενη ομάδα του παικτη) για την τιμωρία που "κουβαλούσε" από την περασμένη σεζόν ο Τσέρισεβ, ωστόσο η ομοσπονδία αποφάσισε πως η Ρεάλ φέρει ευθύνη για αντικανονική συμμετοχή του Ρώσου και την τιμώρησε με αποκλεισμό.

Εκτός Κυπέλλου Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης

Το θέμα πάντως δεν πρόκειται να τελειώσει εδώ καθώς όπως είχε ξεκαθαρίσει ο Φλορεντίνο Πέρεθ, σε περίπτωση που τιμωρηθεί η Ρεάλ η διοίκηση θα καταθέσει έφεση για να ανατραπεί η ποινή, εξαντλώντας από την πλευρά της όλα τα νόμιμα ένδικα μέσα για να παραμείνει στο Copa del Rey.

Εκτός Κυπέλλου Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης

Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι επόμενες κινήσεις των Κυπελλούχων Ισπανίας του 2014 ειναι να καταφύγουν αρχικά στην Επιτροπή Εφέσεων και κατόπιν (αν χρειαστεί) στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS), με τις πιθανότητες να μην είναι πάντως με το μέρος τους αναφορικά με την ανατροπή της απόφασης.

Εκτός Κυπέλλου Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης

Το εντυπωσιακό είναι πως η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη νίκη με 3-1 στην έδρα της Κάντιθ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους "32" του Copa del Rey, με τον Τσέρισεβ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, ενώ σε περίπτωση που παραμείνει η ποινή του αποκλεισμού αυτη θα είναι η πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2000-01 που η Ρεάλ θα αποκλειστεί από το Κύπελλο έχοντας δώσει μόνο ένα ματς!

Κάντιθ - Ρεάλ Μαδριτης 1-3

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ