ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξαιρετικά αμφίβολος με Ατλέτικο ο Μαρσέλο

Real Madrid's Marcelo points as he warms up ahead of the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Real Madrid's Marcelo points as he warms up ahead of the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits) AP PHOTO/SERGEI GRITS

Ο Μαρσέλο αποχώρησε με ενοχλήσεις στη γάμπα από τη Σεβίλλη και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πολύ δύσκολα θα μπορέσει να παίξει στο προσεχές ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στην Ατλέτικο.

Μετά την Μπαρτσελόνα και την ήττα με 2-1 από τη Λεγανές, ήρθε και η σειρά της Ρεάλ να δεχτεί "σφαλιάρα", με την πρωταθλήτρια Ευρώπης των τριών τελευταίων ετών να έχει ένα μαρτυρικό βράδυ στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" και το φινάλε να την βρίσκει να φεύγει ταπεινωμένη με τρία γκολ στην πλάτη.

Συγκεκριμένα, ο Μαρσέλο αποχώρησε με ενοχλήσεις στη γάμπα από τη Σεβίλλη και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Βραζιλιάνος μπακ πολύ δύσκολα θα μπορέσει να παίξει στο προσεχές ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στην Ατλέτικο.

AP Photo/Sergei Grits

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ