ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δύο ημέρες επιπλέον άδεια από Ρεάλ σε Ράμος

Δύο ημέρες επιπλέον άδεια από Ρεάλ σε Ράμος

Ενώ όλοι οι Ισπανοί "μουντιαλικοί" της Ρεάλ επιστρέφουν για προπονήσεις, ο Σέρχιο Ράμος θ' αργήσει λίγο. Ο "αρχηγός" των "μερένγκες" έλαβε δύο επιπλέον μέρες άδειας - σε σχέση με τους υπόλοιπους - από την ομάδα της Μαδρίτης.

Η άδεια που χορηγήθηκε από τη Ρεάλ στους "μουντιαλικούς" Ισπανούς - όσους συμμετείχαν με τη "φούρια ρόχα" στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 - εκπνέει κι όλοι επιστρέφουν στη... δουλειά.

Για την ακρίβεια, όλοι πλην ενός! Μπορεί οι Νάτσο, Ασένσιο, Λούκας Βάθκεθ να έκαναν την αρχή, ο Ίσκο ν' ακολούθησε, ο Καρβαχάλ να αφίχθη το βράδυ του Σαββάτου (29/7), αλλά ένας συνεχίζει τις διακοπές του.

Είναι ο αρχηγός, Σέρχιο Ράμος. Η επίσημη ενημέρωση των "μερένγκες" προς τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας είναι ότι του χορηγήθηκαν δύο επιπλέον ημέρες άδειας (σε σχέση με τους υπόλοιπους διεθνείς συμπατριώτες του). Χωρίς, όμως, να διευκρινιστεί ο λόγος της... προνομιακής μεταχείρισης.

Θα περάσει ξανά την πύλη του προπονητικού κέντρου την Τρίτη (31/7). Ο ίδιος, ωστόσο, περνά ευχάριστα τις θερινές διακοπές του. Για την ακρίβεια, ψαρεύοντας...

Δύο ημέρες επιπλέον άδεια από Ρεάλ σε Ράμος
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ