ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δεν "ψήνεται" για Πογκμπά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Φλορεντίνο Πέρεθ

Δεν "ψήνεται" για Πογκμπά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Φλορεντίνο Πέρεθ
AP PHOTO/BORJA B. HOJAS

Μέρα με τη μέρα αλλάζουν τα δεδομένα της υπόθεσης Ρεάλ Μαδρίτης - Πολ Πογκμπά. Τώρα, στην Ισπανία πιστεύουν ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ αμφιβάλει αν ο Γάλλος αξίζει 150.000.000 ευρώ και θέλει άλλον χαφ στην ομάδα.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει τον Πολ Πογκμπά, ο ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει στη Ρεάλ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, αυτός που πληρώνει, παρουσιάζεται από τα ισπανικά Μίντια να έχει αμφιβολίες για το αν ο Γάλλος αξίζει 150.000.000 ευρώ συν την τεράστια προμήθεια του ατζέντη, Μίνο Ραϊόλα.

Πολλά ισπανικά δημοσιεύματα σημειώνουν στα ρεπορτάζ τους ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ, πρόεδρος των Μαδριλένων, κάνει δεύτερες σκέψεις για τον χαφ της Γιουνάιτεντ, αφού άλλος είναι ο παίκτης που του κάνει "κλικ" και φέρεται να τον θέλει διακαώς να δουλέψει στο πλευρό του Ζιζού.

Ποιος είναι αυτός; Ο Κρίστιαν Έρικσεν! Οι Ισπανοί τονίζουν πως ο Πέρεθ θέλει τον "εγκέφαλο" στη Μαδρίτη και δεν θα φοβηθεί να μπει στο κόλπο της διεκδίκησης του, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι διοικούντες την Τότεναμ είναι από τους πιο σκληρούς διαπραγματευτές της ποδοσφαιρικής αγοράς. Πάντως, και για τον Δανό μέσο τα "σπιρούνια" δεν θα συζητήσουν λιγότερα απ' αυτά που θέλει η Γιουνάιτεντ για τον Πογκμπά.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ