ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δεν ήθελε Γιουβέντους στα προημιτελικά ο Ζιντάν

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane looks from the sidelines during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane looks from the sidelines during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θα προτιμούσε άλλη αντίπαλο για τη Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά του Champions League και όχι τη Γιουβέντους.

Ο περσινός τελικός μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους προέκυψε στην κλήρωση για τα προημιτελικά του Champions League. Οι δυο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες για την πρόκριση στην 4άδα, με τον τεχνικό της ισπανικής ομάδας, Ζινεντίν Ζιντάν, να δηλώνει πως θα ήθελε ν' αποφύγει την ομάδα του Τορίνο:

"Επαιξα πέντε χρόνια στη Γιουβέντους και είναι μια ομάδα πολύ σημαντική για μένα, στην καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής. Θα ήθελα να την είχαμε αποφύγει για πολλούς λόγους, αλλά τώρα θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση.

Παρακολουθώ πάντα τη Γιουβέντους και θα είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Δεν υπάρχει φαβορί. Πιστεύω πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, 50-50. Πολλά θα κριθούν από το πρώτο παιχνίδι στο Τορίνο. Αν πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ιταλία, τότε θα είναι πιο εύκολο για εμάς στη ρεβάνς στη Μαδρίτη", ανέφερε ο Ζιντάν.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 3-4 Απριλίου και οι ρεβάνς 10-11 Απριλίου. Η κλήρωση των ημιτελικών θα διεξαχθεί την Παρασκευή 13 του μήνα, με τους ημιτελικούς να διεξάγονται στις 24-25 Απριλίου και 1-2 Μαΐου.

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Μπαρτσελόνα - Ρόμα

Σεβίλλη - Μπάγερν Μονάχου

Γιουβέντους - Ρεάλ Μαδρίτης

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ