ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δεν γλίτωσε το καρφί ο Γκριεζμάν, τού την είχε φυλαγμένη ο Ράμος!

Δεν γλίτωσε το καρφί ο Γκριεζμάν, τού την είχε φυλαγμένη ο Ράμος!
AP PHOTO/ANDREA COMAS

Τι και αν έχει κατακτήσει Europa League, Μουντιάλ και Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ σκοράροντας σε δύο εκ των τριών τελικών; Σύμφωνα με τον Σέρχιο Ράμος, ο Γκριεζμάν δεν δικαιούται να... ομιλεί περί Χρυσής Μπάλας!

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης την Ρόμα στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, ωστόσο ο Σέρχιο Ράμος έκανε άπαντες να "ξεχάσουν" το ματς με την παρουσία του στην αίθουσα συνεντεύξεων του "Μπερναμπέου", αφού έβαλε στο στόχαστρο παίκτη της συμπολίτισσας Ατλέτικο!

Όχι μάλιστα κάποιον "τυχαίο" ή "χθεσινό" αλλά τον Αντουάν Γκριεζμάν που μέσα στο 2018 έχει σαρώσει τους διεθνείς τίτλους, κατακτώντας Europa League και Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με την Ατλέτικο Μαδρίτης και Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Γαλλίας.

Αιτία; Το ότι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είναι μέσα στη λίστα των υποψηφίων για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, με τον αρχηγό των "μερένγκες" να το θεωρεί ανεπίτρεπτο (!) και να φέρνει στο μυαλό του άλλες χρονιές, όταν εκείνος δεν ήταν ποτέ μεταξύ των υποψηφίων για το τίτλο του κορυφαίου της χρονιάς στον κόσμο.

Atletico's Antoine Griezmann, left, watches Real Madrid's Sergio Ramos, right, challenging Atletico's Koke, center, during the UEFA Super Cup final soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Lillekula Stadium in Tallinn, Estonia, Wednesday, Aug. 15, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Atletico's Antoine Griezmann, left, watches Real Madrid's Sergio Ramos, right, challenging Atletico's Koke, center, during the UEFA Super Cup final soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Lillekula Stadium in Tallinn, Estonia, Wednesday, Aug. 15, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

"Είναι αδαής και η άγνοια είναι κάτι πολύ άσχημο πράγμα. Όταν ακούω να μιλούν για αυτό το παιδί θυμάμαι τον Τότι, τον Μπουφόν, τον Ραούλ, τον Κασίγιας και τον Ινιέστα. Κατέκτησαν τα πάντα και δεν πήραν τη Χρυσή Μπάλα", τόνισε αρχικά ο Ράμος, για να προσθέσει:

"Ο Γκριεζμάν είναι σπουδαίος παίκτης αλλά θα πρέπει να πάρει συμβουλές από τον Σιμεόνε, τον Κόνε και τον Γκοντίν: ανθρώπους που έχουν μεγάλες ηθικές αξίες".

Ποιος ο λόγος που ο Ράμος έκανε φουλ επίθεση στον άσο των "ροχιμπλάνκος"; Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, δεν είχε δει με καθόλου καλό μάτι το πρόσφατο ποστάρισμα του Γκριεζμάν μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ με την Ατλέτικο, όταν ο Ράμος τον έστεφε βασιλιά μέσω της υπηρεσίας του φωτομοντάζ...

Δεν γλίτωσε το καρφί ο Γκριεζμάν, τού την είχε φυλαγμένη ο Ράμος!

Συμπερασματικά, δεν... σεβάστηκε τον Ράμος και η απάντηση δεν άργησε να έρθει!

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ