ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Canal+: "Ο Ζιντάν θέλει τριάδα Σαλάχ-Αζάρ-Μπενζεμά"

Liverpool's Mohamed Salah, right, celebrates scoring his side's first goal with Liverpool's Sadio Mane during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah, right, celebrates scoring his side's first goal with Liverpool's Sadio Mane during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα σταματήσει στον Εντέν Αζάρ, με το Canal+ να αποκαλύπτει πως ο μεγάλος στόχος του Ζινεντίν Ζιντάν είναι να φέρει στο "Μπερναμπέου" το ερχόμενο καλοκαίρι τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Το καλοκαίρι του 2018 η Ρεάλ Μαδρίτης πίστεψε πως ήταν παντοδύναμη μετά από τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις Champions League, επέλεξε να μην αντικαταστήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο με κάποια "δυνατή" μεταγραφή αλλα προτίμησε εκ των έσω να καλύψει το κενό του, και τιμωρήθηκε παραδειγματικά.

Όπου τιμωρία προσθέστε δίπλα την αποτυχία της να κατακτήσει κάποιον τίτλο αλλά και τους πολλούς κλυδωνισμούς στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της σεζόν, με τους Λοπετέγκι και Σολάρι να αποδεικνύονται αναλώσιμοι και τον Φλορεντίνο Πέρεθ να παίρνει τη μεγάλη απόφαση να φέρει πίσω στην ομάδα τον Ζινεντίν Ζιντάν για να συμμαζέψει το ατελείωτο χάλι που δημιουργήθηκε.

Πέρα όμως από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, είναι πλέον εμφανές ότι χρειάζεται πλέον και ουσιαστική ενίσχυση το ρόστερ και για αυτό το λόγο ο "Ζιζού" έχει ήδη αρχίσει το μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, με τα αγγλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως η πρώτη κίνηση θα είναι ο Εντέν Αζάρ που θα αποκτηθεί από την Τσέλσι έναντι 100.000.000 ευρώ.

Δεν θα είναι η μοναδική νέα προσθήκη στη γραμμή κρούσης των "μερένγκες", με το Canal+ να υποστηρίζει πως η Ρεάλ έβαλει ήδη στο στόχαστρό της τον Μοχάμεντ Σαλάχ, με τον Ζιντάν να ονειρεύεται να δημιουργήσει μία πανίσχυρη επιθετική τριπλέτα που θα αποτελείται από τους Σαλάχ, Αζάρ και Μπενζεμά!

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως η αποστολή της Ρεάλ μόνο εύκολη δεν θα είναι από τη στιγμή που η Λίβερπουλ δεν έχει την παραμικρή διάθεση να αποχωριστεί τον μεγάλο ηγέτη της, που μετράει 70 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις την τελευταία διετία και την έχει οδηγήσει μάλιστα και σε δύο τελικούς Champions League πέρυσι και φέτος.

Τι θα γίνει σε περίπτωση που η "γοητεία" της Ρεάλ δεν είναι αρκετή για να ακολουθήσει ο Σαλάχ το δρόμο από το Λίβερπουλ στην Μαδρίτη; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ίδιου μέσου, υπάρχουν δύο εναλλακτικές περιπτώσεις και αυτές είναι ο συμπαίκτης του Σαλάχ στην Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ, καθώς και ο Νικολάς Πεπέ, που έχει να επιδείξει εντυπωσιακά κατορθώματα στην Ligue 1 με τη φανέλα της Λιλ.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Υπέγραψε στη Ρεάλ ο Γιόβιτς, στα 60.000.000€ το deal
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ