ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αζάρ: "Προσπαθώ να μην τρώω πολλά κουλουράκια"

Real Madrid's Eden Hazard reacts after missing a scoring chance during the Champions League group A soccer match between Real Madrid and Club Brugge, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, Oct.1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Eden Hazard reacts after missing a scoring chance during the Champions League group A soccer match between Real Madrid and Club Brugge, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, Oct.1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Εντέν Αζάρ παραδέχθηκε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην καραντίνα είναι η προσπάθειά του να παραμείνει μακριά από την κουζίνα προκειμένου να μην τρώει διαρκώς κουλουράκια.

Τη δυσκολία που αντιμετωπίζει με τον περιορισμό του φαγητού εν μέσω καραντίνας αποκάλυψε ο Εντέν Αζάρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ισπανικό δίκτυο " RTBF". Ο 28χρονος σταρ της Ρεάλ, που αναμένεται να απουσιάσει από το υπόλοιπο της σεζόν λόγω προβλήματος τραυματισμού, τόνισε πως δεν είναι εύκολο να παραμείνει μακριά από την κουζίνα και τα... κουλουράκια, αλλά καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, ενώ μίλησε και για τη διαδικασία της αποθεραπείας του.

"Είναι περίπλοκο για εμένα. Προσπαθώ να μην τρώω πολύ. Προσπαθώ να μην πηγαίνω στην κουζίνα και να τρώω πολλά κουλουράκια, αλλά δεν είναι εύκολο", σχολίασε ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, υποστηρίζοντας πως "κάνω τις ασκήσεις με τον φυσικοθεραπευτή online. Δεν μπορεί να έρχεται πλέον επειδή είναι άρρωστος και πρέπει να μείνει σπίτι του. Αρχίσαμε πριν από 10 ημέρες, αλλά πλέον μου στέλνει video από το σπίτι του. Δουλεύω για να δυναμώσω τον αστράγαλό μου και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ από το σπίτι".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ