ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αζάρ: "Η χειρότερη σεζόν της καριέρας μου"

Real Madrid's Eden Hazard during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Spain, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Eden Hazard during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Spain, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Βέλγος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Εντέν Αζάρ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "France Info" παραδέχτηκε ότι η φετινή σεζόν ήταν η χειρότερη της καρθιέρας του.

Ο Εντέν Αζάρ πήγε το καλοκαίρι του 2019 στη Ρεάλ έχοντας πολύ μεγάλες προσδοκίες, ωστόσο η πρώτη του σεζόν με τους Μαδριλένους δεν κύλησε καθόλου καλά για τον ίδιο. Ο 29χρονος Βέλγος ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μη βρει ρυθμό ουσιαστικά σε κανένα σημείο της σεζόν. Ο ίδιος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "France Info" δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, υπογραμμίζοντας πως η φετινή σεζόν ήταν η χειρότερη της καριέρας του.

" Η αλήθεια είναι πως είχα πολλούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μην προσφέρω αυτά που μπορώ. Σίγουρα ήταν μια πολύ άσχημη σεζόν, η χειρότερη της καριέρας μου. Μπορώ να πω πως υπέφερα πολύ. Πέρασα δύσκολες καταστάσεις και σε προσωπικό επίπεδο" τόνισε χαρακτηριστικά ο Αζάρ, ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια: " Η κατάκτηση του πρωτθλήματος μετρίασε κάπως τη λύπη μου που δεν μπόρεσα να βοηθήσω. Εύχομαι και ελπίζω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη σε προσωπικό επίπεδο".

Παράλληληα αναφέρθηκε και στον επόμενο στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. "Βέβαια η αγωνιστική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Θέλουμε να κατακτήσουμε και το Τσάμπιονς Λιγκ. Οπωσδήποτε θα είναι δύσκολο να αποκλείσουμε την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά θα προσπαθήσουμε πάρα πολύ".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ