ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτό είναι το νέο, απίστευτο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" (VIDEO)

Αυτό είναι το νέο, απίστευτο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" (VIDEO)

Το "Σαντιάγο Μπερναμπέου" γίνεται πολύ πιο σύγχρονο και πιο όμορφο, όπως επιτάσσουν οι αυξημένες ανάγκες της Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι ανέβασαν VIDEO με το πώς θα μοιάζει μετά τα βελτιωτικά έργα που θα γίνουν.

Το"Σαντιάγο Μπερναμπέου" αλλάζει όψη και γίνεται πολύ πιο σύγχρονο και όμορφο, όπως άλλωστε επιτάσσουν οι καιροί. Το πρότζεκτ "Santiago Bernabeu 2.0" τίθεται σε εφαρμογή και όλοι περιμένουν να δουν τις αλλαγές στην ιστορική έδρα της "Βασίλισσας".

Η Ρεάλ αναμένεται να πάρει δάνειο 520.000.000 ευρώ, το οποίο θα αποπληρωθεί σε 25 χρόνια. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες έχει υπολογιστεί πως η Ρεάλ θα πρέπει να πληρώνει 25.000.000 ευρώ για τα επόμενα 25 χρόνια με ένα επιτόκιο 3%, το οποίο είναι αρκετά ευνοϊκό. Τις λεπτομέρειες της συμφωνίας και της αποπληρωμής του δανείου θα κάνει γνωστές ο ίδιος ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Με τις νέες βελτιώσεις στο γήπεδο, αναμένονται επιπλέον έσοδα 150.000.000 ευρώ κάθε χρόνο κάτι που θα βοηθήσει τον σύλλογο να γίνει ο πρώτος που θα αυξήσει τα έσοδά του στο 1.000.000.000 ευρώ. Η ανακατασκευή θα προσφέρει στο "Santiago Bernabeu 2.0" τη δυνατότητα να έχει οροφή που ανοίγει και ένα νέο εξωτερικό περίβλημα.

Το νέο γήπεδο θα είναι 12 μέτρα ψηλότερο, ενώ το εσωτερικό θα αλλάξει και θα είναι ψηφιακό, δίνοντας την δυνατότητα στο κοινό να συνδεθεί και να δει replay του αγώνα. Θα είναι ένα γήπεδο ικανό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού κλαμπ στον πλανήτη.

Απολαύστε το VIDEO που ανέβασε η Ρεάλ Μαδρίτης στο YouTube:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ