ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αυτό είναι το μεταγραφικό πλάνο της Ρεάλ

Αυτό είναι το μεταγραφικό πλάνο της Ρεάλ

Το CAS δικαίωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης, άνοιξε διάπλατα τον (μεταγραφικό) δρόμο της και οι "μερένγκες" ξεκίνησαν, ήδη, να κάνουν σχέδια ενόψει καλοκαιριού!

Η προσφυγή της Ρεάλ Μαδρίτης στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS), έπιασε τόπο. Οι “μερένγκες” πέτυχαν το στόχο τους, μείωσαν την ποινή τους και απέκτησαν το δικαίωμα να πραγματοποιήσουν μεταγραφές το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η εν λόγω εξέλιξη επανενεργοποίησε τον μεταγραφικό σχεδιασμό στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” και η ισπανική AS παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύουν να κινηθούν οι πρωταθλητές Ευρώπης, προκειμένου να αναβαθμίσουν περαιτέρω το ρόστερ τους.

Αυτό είναι το μεταγραφικό πλάνο της Ρεάλ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, πρώτος στόχος αποτελεί μία μεταγραφή αλά... galactico. Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται το όνομα του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ της Ντόρτμουντ, με τον Γκαμπονέζο να είναι κάθε άλλο παρά αρνητικός σε αυτήν την προοπτική, ενώ το εναλλακτικό πλάνο προβλέπει πρόταση προς τον Πάουλο Ντιμπάλα της Γιουβέντους. Φυσικά, ρόλο ως προς αυτό, αναμένεται να παίξουν και οι επιδόσεις του Καρίμ Μπενζεμά στο άμεσο μέλλον.

Αυτό είναι το μεταγραφικό πλάνο της Ρεάλ

Έπειτα, αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες πώλησης των Χάμες Ροντρίγκες και Ίσκο. Φυσικά, οι Μαδριλένοι δικαιούνταν, ούτως ή άλλως, να προβούν σε πώληση κατά τη διάρκεια που η τιμωρία βρισκόταν εν ισχύ.

Ωστόσο, το γεγονός ότι πλέον έχουν τη δυνατότητα και να τους αντικαταστήσουν, τους ωθεί ακόμη περισσότερο στο να τους παραχωρήσουν. Το ζωηρό ενδιαφέρον ορισμένων μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων για τους δύο ποδοσφαιριστές, αποτελεί δεδομένο. Μάλιστα, ο Κολομβιανός δεν αποκλείεται να αποχωρήσει και την μεταγραφική περίοδο που ανοίγει σε μερικές ημέρες!

Αυτό είναι το μεταγραφικό πλάνο της Ρεάλ

Ακολούθως, υφίσταται η υπόθεση του Πέπε. Ο Πορτογάλος αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Ρεάλ Μαδρίτης τα προηγούμενα χρόνια, σήμερα όμως ο Ράφαελ Βαράν τον έχει “εκτοπίσει” από την ενδεκάδα. Το τρέχον συμβόλαιό του “εκπνέει” το επόμενο καλοκαίρι και η απόφαση για μη επέκταση αυτού, μοιάζει να επικρατεί στο μαδριλένικο "στρατόπεδο".

Τα σενάρια που παρουσιάζονται, τουλάχιστον για την ώρα (το πιθανότερο είναι να πληθύνουν στο μέλλον), ως προς το ζήτημα της θέσης του κεντρικού αμυντικού στη Ρεάλ, είναι δύο: το ένα αφορά την επιστροφή του 19χρονου Ισπανού Χεσούς Βαγιέχο, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και διανύει εξαιρετική σεζόν. Το δεύτερο είναι η κρούση της “θύρας” του Σωκράτη Παπασταθόπουλου!

Αυτό είναι το μεταγραφικό πλάνο της Ρεάλ

Όσον αφορά τα “φρέσκα” προϊόντα που διαθέτουν οι “μερένγκες”, ο ελπιδοφόρος επιθετικός Μαριάνο Ντιάζ αναμένεται να δοθεί δανεικός, ενώ ο αμυντικός μέσος Μάρκος Γιορέντε πρόκειται να επιστρέψει στην ομάδα της Μαδρίτης (έχει δοθεί δανεικός στην Αλαβές).

Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει πως, παρότι δεν έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα στον Τύπο, είναι πιθανό να δούμε τη Ρεάλ να βγαίνει στην αγορά προκειμένου ν' αναζητήσει πλάγιο μπακ, δεδομένου ότι Ζινεντίν Ζιντάν θεωρεί ανεπαρκή την κάλυψη που παρέχεται από τους Φάμπιο Κοεντράο, Ντανίλο και τον (κατ' ουσία) κεντρικό αμυντικό Νάτσο Φερνάντεθ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο 18χρονος Μαροκινός Αχράφ Χακίμι, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη ομάδα των Μαδριλένων, πιθανολογείται ότι θα προωθηθεί στην πρώτη, καθότι αγωνίζεται στα άκρα της οπισθοφυλακής και επιπροσθέτως, αποτελεί κοινή πεποίθηση πως έχει εξαιρετικές προοπτικές.

Αυτό είναι το μεταγραφικό πλάνο της Ρεάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Mariano Díaz προορίζεται για διάδοχος του CR7
Η Ρεάλ έχει τον πρώτο λόγο για κάθε παίκτη της Ντόρτμουντ!
Γκούτι: "Η Χρυσή Μπάλα του Κριστιάνο πόνεσε την Μπαρτσελόνα"
Σε φανέλα της Μπαρτσελόνα ο... Σέρχιο Ράμος!
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ