ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Άβολα" στη Μαδρίτη ο Κριστιάνο Ρονάλντο

"Άβολα" στη Μαδρίτη ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Η ισπανική εφημερίδα Marca υποστηρίζει ότι η "δυσαρμονία" στη σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Ράφα Μπενίτεθ, ενδέχεται να προκαλέσει την αποχώρηση του πρώτου από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Δευτέρα (9/11) ήταν μία ιδιαίτερη μέρα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού στο Λονδίνο έλαβε χώρα η πρώτη προβολή της ταινίας με θέμα τη ζωή του... Όπως ήταν φυσιολογικό, τα μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν εκτενώς με την είδηση, φιλοξενώντας φωτογραφίες του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο κόκκινο χαλί, μόνο του ή με τους συντελεστές της παραγωγής.

Εξαίρεση αποτέλεσε η μαδριλένικη εφημερίδα Marca, η οποία ναι μεν είχε στο πρωτοσέλιδο της τον 30χρονο επιθετικό, σε ένα στιγμιότυπο από την πρεμιέρα, αλλά ο τίτλος της αφορούσε την παραμονή του στη Ρεάλ... "Άβολα" ήταν η λέξη που συνόδευε τον Ρονάλντο και αναφερόταν στα συναισθήματα του για τη φετινή σεζόν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

"Άβολα" στη Μαδρίτη ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ρονάλντο δεν έχει καλή σχέση ( επικρατεί δυσαρμονία, είναι η ακριβής μεταφορά) με τον προπονητή, Ράφα Μπενίτεθ και δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στη φιλοσοφία του Ισπανού, ενώ νιώθει ότι έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία εντός της ομάδας, κάτι που έχει επηρεάσει και τις επιδόσεις του. Ο Πορτογάλος έχει αρχίσει να κάνει διάφορες σκέψεις αναφορικά με το μέλλον του, το οποίο ίσως δεν είναι στη Μαδρίτη.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ