Απορρίφθηκε ο συμβιβασμός του Ρονάλντο, παραμένει ο κίνδυνος φυλάκισης

Απορρίφθηκε ο συμβιβασμός του Ρονάλντο, παραμένει ο κίνδυνος φυλάκισης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mundo", το δικαστήριο της Μαδρίτης απέρριψε τη συμβιβαστική λύση που πρότεινε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για την υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 14.700.000 ευρώ, το οποίο σημαίνει πως παραμένει ο κίνδυνος φυλάκισης.

Αρνητική τροπή πήρε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο η υπόθεση της φοροδιαφυγής ύψους 14.700.000 ευρώ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mundo", o Πορτογάλος σούπερ σταρ πρότεινε να πληρώσει μέρος του ποσού και συγκεκριμένα περίπου 5.000.000 ευρώ προκειμένου να κλείσει οριστικά η υπόθεση, αλλά το δικαστήριο της Μαδρίτης απέρριψε το αίτημά του.

Αυτό σημαίνει πως ο CR7 συνεχίζει να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο φυλάκισης έως και επτά ετών, αφού κατηγορείται πως απέκρυψε το παραπάνω το ποσό απ' τα δικαιώματα της εικόνας του το διάστημα 2011-14. Βέβαια, η περίπτωση φυλάκισης θεωρείται τραβηγμένο σενάριο. Από εκεί και πέρα, αναμένεται η αντίδραση των εκπροσώπων του Ρονάλντο, αλλά και του Υπουργείου Οικονομικών της χώρας.

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24