ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Απέρριψε δύο προτάσεις ο Μπενζεμά

Real Madrid's Karim Benzema, center, tries to dribble pas Barcelona's Gerard Pique, left, Sergio Busquets, and Sergi Roberto, during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Karim Benzema, center, tries to dribble pas Barcelona's Gerard Pique, left, Sergio Busquets, and Sergi Roberto, during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Δύο προτάσεις έφτασαν στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Καρίμ Μπενζεμά, με τον ίδιο να τις απορρίπτει. Τα δεδομένα για την υπόθεση του Γάλλου.

Έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, πως η Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί την ανανέωση της μεσοεπιθετικής της γραμμής το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να θεωρεί πως ήρθε η ώρα για μια ανανέωση. Η φετινή άσχημη αγωνιστική σεζόν, άλλωστε, έχει ''χτυπήσει'' καμπανάκι σε όλους.

Ένας από τους πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση είναι ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος δεν διάγει και τις καλύτερες μέρες του στο Santiago Bernabeu, με τη διοίκηση των ''μερένγκες'' να επιθυμεί την πώληση του.

Για τον 30χρονο επιθετικό έφτασαν δύο προτάσεις με ορίζοντα το καλοκαίρι, όπως αποκαλύπτει το ισπανικό περιοδικό ''Don Balon'', με τον ίδιο να θεωρεί πως δεν τον καλύπτουν και να τις απορρίπτει.

Οι σύλλογοι που έστειλαν προσφορά στους Ισπανούς δεν αποκαλύπτονται στο ρεπορτάζ, με την Άρσεναλ, πάντως, προ ημερών να ενδιαφέρεται για τον Γάλλο. Αν και δεν έχει πολλούς υποστηρικτές στη ''βασίλισσα'', ο Μπενζεμά δεν επιθυμεί να αφήσει την Ισπανία. Ο ίδιος περνά καλά στη Μαδρίτη και μόνο για μία πολύ καλή πρόταση θα αποφάσιζε να αφήσει τη La Liga και τη Ρεάλ.

Το συμβόλαιο του πρώην επιθετικού της Λιόν ολοκληρώνεται το 2021, με τους Μαδριλένους να επιθυμούν την πώληση του μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ