ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Απαντούν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης για την αποβολή του Ρονάλντο

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, reacts after Referee Ricardo de Burgos shows a yellow card during the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Κριστιάνο Ρονάλντο (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Εξόργισε τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης η αποβολή του Ρονάλντο στο "Camp Nou", έτσι αποφάσισαν να αντιδράσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο στη ρεβάνς του "Santiago Bernabeu".

Το βράδυ της Κυριακής (13/8) η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε την Ρεάλ Μαδρίτης για την πρώτη αναμέτρηση των ομάδων με φόντο το τρόπαιο του ισπανικού Super Cup.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφού πρώτα έδωσε το προβάδισμα στους Μαδριλένους με ένα καταπληκτικό γκολ, δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο και αποβλήθηκε. Εκνευρισμένος έσπρωξε τον διαιτητή και η ισπανική ομοσπονδία τον τιμώρησε με 5 αγωνιστικές. Η όλη ιστορία έχει εξοργίσει τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει φέρει μια αίσθηση αδικίας στο στρατόπεδο των "μερένγκες".

Οι φίλοι της "Βασίλισσας" δεν μοιάζουν διατεθειμένοι να αφήσουν την υπόθεση να περάσει έτσι και ενόψει της ρεβάνς τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (σφυρίζει ο José María Sánchez Martínez) σχεδιάζουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Όπως υποστηρίζει η "Marca", οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζουν το "χτύπημα" τους στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, χρησιμοποιώντας την περίφημη panolada. Θα ανεμίσουν δηλαδή λευκά μαντήλια, εκφράζοντας την αγανάκτηση τους στις διαιτητικές αποφάσεις που θεωρούν ότι είναι εναντίον της ομάδας τους.

Αυτό θα συμβεί στο 7ο λεπτό συμβολικά - είναι ο αριθμός της φανέλας του Ρονάλντο, που σκόραρε στο "Camp Nou", έδειξε τη φανέλα του στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα και λίγο μετά πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Photo credits: (AP Photo/Manu Fernandez)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πέντε αγωνιστικές στον Κριστιάνο επειδή έσπρωξε τον διαιτητή
Η απάντηση του Ρονάλντο στον Μέσι!
Επίδειξη δύναμης από Ρεάλ, 3-1 την Μπαρτσελόνα
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ