ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Μου άρεσε πολύ η ομάδα"

Αντσελότι: "Μου άρεσε πολύ η ομάδα"

Υπερήφανος και ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα που επιδεικνύουν οι παίκτες του εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα με 3-1 (videos)

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, στη συνέντευξη Τύπου μετά το νικηφόρο 3-1 επί της Μπαρτσελόνα ότι είναι υπερήφανος για τους παίκτες του και τον επαγγελματισμό τους και πως του άρεσε πολύ η εικόνα της ομάδας του στο χορτάρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Το καλύτερο απ' όλα ήταν η προσπάθεια. Δεν χάσαμε το μυαλό μας μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Συνεχίσουμε να παίζουμε σύμφωνα με το πλάνο μας και τα πάντα πήγαν καλά. Μου άρεσε πολύ η ομάδα, ο ρυθμός ήταν υψηλός κι ανταπεξήλθαμε μετά το ματς της Τετάρτης με τη Λίβερπουλ.

Πάντα πίστευα ότι το πρόβλημα στην άμυνα δεν ήταν ποιοτικής φύσεως, αλλά αγωνιστικής. Κοουτσάρω ένα σοβαρό κι επαγγελματικό σύνολο που έχει αντιληφθεί τι σημαίνει να παίζεις στην Ρεάλ.

Αυτό που θέλαμε ήταν να επιτεθούμε μέσω της κατοχής της μπάλας. Νικήσαμε γιατί το θέλαμε πολύ. Ήταν πολύ σημαντική νίκη γιατί ο αντίπαλος ήταν ισχυρός και πετύχαμε το στόχο της μείωσης της διαφοράς.

Το τάιμινγκ είναι πολύ καλό. Δεν ξέρω αν έχω βρει το κλειδί γιατί θα έρθουν και δύσκολες στιγμές, αλλά γνώμη μου είναι ότι μπορούμε να παίξουμε καλά. Είμαι υπερήφανος γι' αυτούς τους παίκτες γιατί ο επαγγελματισμός και η σοβαρότητά τους είναι μοναδικές".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ