ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Καλό παιχνίδι ο Μπέιλ"

Αντσελότι: "Καλό παιχνίδι ο Μπέιλ"

Ο Κάρλο Αντσελότι χαρακτήρισε δίκαιο αποτέλεσμα το 2-2 με τη Βιγιαρεάλ ενώ εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την απόδοση των Μπέιλ και Ιγιαραμέντι στο ντεμπούτο τους με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης (video).

"Η αντίδραση της ομάδας μετά το 1-0 της Βιγιαρεάλ ήταν καλή. Σκοράραμε δύο φορές και αν είχαμε δείξει λίγο περισσότερη προσοχή θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.

Το αποτέλεσμα είναι πάντως δίκαιο καθώς η Βιγιαρεάλ έπαιξε καλά. Είναι μία καλή ομάδα", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Κάρλο Αντσελότι μετά το 2-2 στη Βιγιαρεάλ, που υπέγραψε την πρώτη απώλεια βαθμών και για τις δύο ομάδες στην 4η στροφή της Primera Division.

Αντσελότι: "Καλό παιχνίδι ο Μπέιλ"

Όσον αφορά δε στο πρώτο παιχνίδι του Γκάρεθ Μπέιλ με τη φανέλα των "μερένγκες", που τον βρήκε μάλιστα να έχει θέση στο αρχικό σχήμα και να πετυχαίνει γκολ μετά από μόλις 39 λεπτά παρουσίας, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε:

"Νομίζω πως είναι ευτυχισμένος που σκόραρε για πρώτη φορά με τη Ρεάλ. Έπαιξε σε ένα δύσκολο ματς και έπαιξε καλά, δείχνοντας καλή συμπεριφορά.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για όλους. Ήταν καλή η εμφάνισή του, όπως και αυτή του Ιγιαραμέντι. Δεν τους άφησα 90 λεπτά στο χορτάρι επειδή αυτό δεν είναι καλή ιδέα για πρώτο παιχνίδι και έτσι μετά από μία ώρα τους έκανα αλλαγή".

Ο Αντσελότι σχολιάζει το ντεμπούτο του Μπείλ:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ