ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντεπιτίθεται η πλευρά Μπέιλ στον Ζιντάν: "Αχάριστος..."

Real Madrid's coach Zinedine Zidane touches his head during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Villarreal at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, May 5, 2019. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's coach Zinedine Zidane touches his head during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Villarreal at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, May 5, 2019. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο εκπρόσωπος του Γκάρεθ Μπέιλ, Τζόναθαν Μπαρνέτ χαρακτήρισε αχάριστο τον Ζινεντίν Ζιντάν απέναντι στον πελάτη του με αφορμή τις δηλώσεις του Ζιζού για το μέλλον του Ουαλού στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Και τώρα μάχη! Οι δηλώσεις του Ζινεντίν Ζιντάν για τον Γκάρεθ Μπέιλ μετά την φιλική ήττα από την Μπάγερν Μονάχου με 3-1 έκαναν το γύρω του κόσμου: " Ας φύγει και αύριο ο Μπέιλ " είπε ο Ζιζού και ήταν αναμενόμενο πως η πλευρά του Ουαλού αριστεροπόδαρου θ' απαντούσε.

Πράγματι, μεγαλοατζέντης, Τζόναθαν Μπαρνέτ μίλησε στην AS και αντεπιτέθηκε στα λεγόμενα του Γάλλου θρύλου, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα αχάριστο απέναντι στον πελάτη του: " Ο Ζιντάν είναι αχάριστος με τον Μπέιλ" ήταν η πιο αιχμηρή ατάκα που βγήκε από το στόμα του εκπροσώπου.

Επίσης, ο Μπαρνέτ σημείωσε μεταξύ άλλων: "Εάν ο Γκάρεθ Μπέιλ φύγει θα το κάνει επειδή το θέλει ο ίδιος, όχι επειδή ο Ζιντάν και η Ρεάλ Μαδρίτης τον πιέζουν".

Μιλώντας για το μέλλον του πελάτη του μακριά από την Μαδρίτη, ο Μπαρνέτ σχολίασε: "Παραμένει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο και το μέλλον του θα είναι σ' ένα σπουδαίο κλαμπ", ωστόσο όταν ρωτήθηκε ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Ουαλού, ο ατζέντης έκλεισε τα χαρτιά του.

Για τον Γκάρεθ Μπέιλ έχει γραφτεί πρόσφατα πως ενδιαφέρονται η Τότεναμ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως και η Μπάγερν Μονάχου που αναζητά στην αγορά τον διάδοχο του Άριεν Ρόμπεν και φαίνεται διατεθειμένη να ρισκάρει πολλά χρήματα για να τον βρει.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ