ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αναστατωμένος ο Ρονάλντο μετά το ραντεβού του Μέντες με τη Ρεάλ

Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP IMAGES/AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο μάνατζερ του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Ρεάλ την Τρίτη με τα αποτελέσματα της συνάντησης να αφήνουν ανικανοποίητο τον Πορτογάλο σταρ.

Πραγματοποιήθηκε στην διάρκεια της Τρίτης το ραντεβού του εκπροσώπου του Κριστιάνο Ρονάλντο με τους ανθρώπους της Ρεάλ για την ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου επιθετικού.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε το Ισπανικό ποδοσφαιρικό σόου "El Chiringuito" ο Ρονάλντο όταν έμαθε τα αποτέλεσμα της συνάντησης αναστατώθηκε καθώς δεν άκουσε από τον εκπρόσωπο του όσα περίμενε.

Όπως χαρακτηριστικά μετέφερε η εκπομπή ο Ρονάλντο είναι αρκετά προβληματισμένος και καθόλου χαρούμενους με όσα άκουσε από τους ανθρώπους της Ρεάλ για το μέλλον στη Μαδρίτη.

AP IMAGES/AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ