ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ανανέωσε κι ο Καρβαχάλ με τη Ρεάλ

Real Madrid's Daniel Carvajal, right, challenges for the ball with Dortmund's Andre Schuerrle during the Champions League, Group F, soccer match between Real Madrid and Borrusia Dortmund at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Dec. 7, 2016. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Daniel Carvajal, right, challenges for the ball with Dortmund's Andre Schuerrle during the Champions League, Group F, soccer match between Real Madrid and Borrusia Dortmund at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Dec. 7, 2016. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Ντάνι Καρβαχάλ θα παραμείνει κι αυτός για αρκετά χρόνια παίκτης της Ρεάλ, αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του, ακολουθώντας τα χνάρια των Μαρσέλο και Ίσκο.

Ο σχεδιασμός με βλέμμα στο μέλλον συνεχίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία "έδεσε" ακόμα ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχειό της. Ο λόγος για τον Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος συμφώνησε κι αυτός με τη σειρά του νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ισπανίας, Ευρώπης και κόσμου.

Το συμβόλαιο του διεθνή δεξιού μπακ έληγε το καλοκαίρι του 2020 και η νέα συμφωνία εκπνέει στις 30 Ιουνίου 2022. Η Ρεάλ ανακοίνωσε ότι οι υπογραφές στο συμβόλαιο θα μπουν το μεσημέρι της Δευτέρας στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", σε μία ειδική εκδήλωση, όπως συνέβη τις προηγούμενες ημέρες με τον Μαρσέλο και τον Ίσκο.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από τα "σπλάχνα" του συλλόγου και με εξαίρεση τη σεζόν 2012-2013 που είχε αγωνιστεί στη Λεβερκούζεν, η Ρεάλ τον αγόρασε πίσω και τον χρησιμοποιεί βασικό στο δεξί άκρο της άμυνας.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ