ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Άλισον, ο πρώτος υποψήφιος για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Roma goalkeeper Alisson Becker, left, discusses with Shakhtar's Facundo Ferreyra during the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Shakhtar Donetsk and Roma at the Metalist Stadium in Kharkiv, Ukraine, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Roma goalkeeper Alisson Becker, left, discusses with Shakhtar's Facundo Ferreyra during the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Shakhtar Donetsk and Roma at the Metalist Stadium in Kharkiv, Ukraine, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Ο τερματοφύλακας της Ρόμα, Άλισον, θεωρείται ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Κέιλορ Νάβας στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα πλεονεκτήματα του σε σχέση με Ντε Χέα και Κουρτουά.

Οι ανακατατάξεις που αναμένεται να γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι στη Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι αρκετές. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει αποφασίσει να αλλάξει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του ρόστερ της ομάδας του, δαπανώντας αρκετά εκατομμύρια για το σκοπό αυτό.

Ανεπηρέαστη δεν θα μείνει και η θέση του τερματοφύλακα, με το μέλλον του Κέιλορ Νάβας να θεωρείται κάτι παραπάνω από αμφίβολο. Ο Κοσταρικανός, ο οποίος δεν προτίθεται να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από το Santiago Bernabeu, έχει χρεωθεί αρκετά λάθη στη φετινή σεζόν, με τους Μαδριλένους να έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν στην απόκτηση τουλάχιστον ενός γκολκίπερ εν όψει της νέας σεζόν.

Όπως αναφέρει η " Marca", το επικρατέστερο όνομα για την επόμενη μέρα κάτω από τα δοκάρια της Ρεάλ είναι ο Άλισον της Ρόμα. O 25χρονος διανύει μία καταπληκτική σεζόν, με τη Λίβερπουλ να έχει δείξει το έντονο μεταγραφικό ενδιαφέρον της.

Και ενώ φαβορί για τη θέση θεωρούνταν οι Νταβίντ Ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τιμπό Κουρτουά της Τσέλσι, ο ποδοσφαιριστής της ιταλικής ομάδας απέκτησε το προβάδισμα για έναν λόγο. Το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές μπορεί να κλείσει με ένα ποσό ανάμεσα στα 50.000.000 με 60.000.000 ευρώ. Κάτι που θα παίξει ρόλο στην τελική απόφαση των Ισπανών.

Από την πλευρά του, ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει εκφράσει αρκετές φορές τον θαυμασμό του για την αγωνιστικότητα και τον χαρακτήρα του 31χρονου. Στο ενδεχόμενο, πάντως, απόκτησης ενός ακόμα γκολκίπερ, δεν θα έλεγε όχι. Η γνώμη του Γάλλου σίγουρα θα μετρήσει για τον Πέρεθ. Όλα αυτά, βέβαια, σε περίπτωση που η θητεία του στη Ρεάλ ανανεωθεί.

Photo Credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ