ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αγωνιά ο Ζιντάν για τον Μαρσέλο

Αγωνιά ο Ζιντάν για τον Μαρσέλο

Ο Ζινεντίν Ζιντάν περιμένει να μάθει τα νέα για την κατάσταση του Μαρσέλο, ενώ την ίδια ώρα αποθέωσε του Βάθκεθ και Ασένσιο για τη δουλειά τους μέσα στο γήπεδο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να βρίσκεται σε καλό... φεγγάρι έχοντας επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν κρύβει την ικανοποίηση του για την εικόνα της ομάδας του και του παράλληλα αγωνιά για την κατάσταση του Μαρσέλο.

Ο Βραζιλιάνος μπακ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπέτις και ο Γάλλος κόουτς θα περιμένει να μάθει τα νεότερα.

"Ελπίζω να μην είναι κάτι τόσο σοβαρό. Ο Μαρσέλο μας είπε ότι δεν αισθάνεται τόσο άσχημα. Παρ' όλα αυτά θα πρέπει να περιμένουμε τα ιατρικά αποτελέσματα για να μπορέσουμε να δούμε την κατάσταση του" απάντησε σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

Στη συνέχεια αποθέωσε του Βάθκεθ και Ασένσιο: "Ο Βάθκεθ και ο Ασένσιο πάντα αξίζουν περισσότερα. Όταν πρέπει να κάνουν τη "βρώμικη" δουλειά την κάνουν με αποφασιστικότητα. Τα πάνε καλά, παίζουν στα πλάγια και στο ανοικτό γήπεδο αρκετά καλά όπως κάνουν και στο αμυντικό κομμάτι"

Τέλος δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στα γκολ του Ρονάλντο: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αισθάνεται καλά. Είναι χαρούμενος. Τον είδαμε πάλι να σκοράρει και αυτό κάνει όλους μας χαρούμενους. Στο τέλος η σκληρή δουλειά που κάνει είναι αυτή που πρέπει να τονιστεί αφού μας έχει βοηθήσει να πετύχουμε 23 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια μας"

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ