ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χωρίς Σωτηρίου, Ντίνα ο Πλατανιάς

Χωρίς Σωτηρίου, Ντίνα ο Πλατανιάς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Προβλήματα και επιστροφές για τον Γιώργο Παράσχο στον Πλατανιά με τον έμπειρο τεχνικό να μην υπολογίζει ενόψει Αστέρα στους Σωτηρίου, Ντίνα αλλά να έχει στην διάθεση του τους Γιακουμάκη, Μενδρινό.

Δυο σημαντικές απουσίες έχει να αντιμετωπίσει για το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα ο Γιώργος Παράσχος στον Πλατανιά. Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων δεν έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Σωτηρίου και Ντίνα με τον δεύτερο να χάνει ένα ακόμη παιχνίδι της ομάδας του.

Το καλό για τον Παράσχο είναι πως εξέτισαν την τιμωρία τους και βρίσκονται στην διάθεση του Μενδρινός, Γιακουμάκης που δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Οπότε ο έμπειρος τεχνικός πλην της θέσης κάτω από τα γκολπόστ όπου θα παίξει με τον δεύτερο γκολκίπερ της ομάδας μπορεί να παρατάξει ένα αρκετά αξιόμαχο σύνολο με στόχο μια επιπλέον νίκη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας, για την αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Στο σημερινό πρόγραμμα δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις τακτικής, καθώς και στις στημένες φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης, οκ. Παράσχοςανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι. Εκτός έμειναν οι τραυματίεςΣωτηρίουκαιΝτίνας, οι οποίοι και ακολουθούν θεραπεία.

Η αποστολή αποτελείται από 19 παίκτες. Συγκεκριμένα είναι οι:

Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Γιορέντε, Σίγκνιεβιτς, Μαραγκός, Μανούσος, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Πριντέτα, Στάθης, Μπανανά".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ