ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χωρίς Σίγκνεβιτς κόντρα στον Ηρακλή ο Πλατανιάς

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τιμωρημένος Σίγκνεβιτς είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Παράσχος για την αναμέτρηση της Δευτέρας (20/3) με τον Ηρακλή.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Πλατανιά για την αναμέτρηση της Δευτέρας (20/3, 19:30) με τον Ηρακλή στα Χανιά για την 25η αγωνιστική της Super League.

Στη προπόνηση της Κυριακής δόθηκε έμφαση στην τακτική, καθώς και στις στημένες φάσεις από τον Γιώργο Παράσχο ο οποίος μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 19 παίκτες οι οποίοι είναι οι:

Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μαραγκός, Γιορέντε, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Πριντέτα, Στάθης, Μπανανά.

Ο έμπειρος τεχνικός άφησε εκτός τον Σίγκνεβιτς ο οποίος είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ουσιαστικά η απουσία του έμπειρου φορ είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει.

Να σημειώσουμε ότι στις αρχές της εβδομάδας ο Πλατανιάς έκανε γνωστά και τα δυο ματς τα οποία θα χάσει ο Μενδρινός που συμπλήρωσε επτά κάρτες. Αυτά είναι τα Ολυμπιακός-Πλατανιάς και το Πανιώνιος-Πλατανιάς.

Οι γηπεδούχοι θα ψάξουν τη νίκη προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για παρουσία στην πρώτη πεντάδα και τα play off του πρωταθλήματος.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ