ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χωρίς Μενδρινό κόντρα στον Ολυμπιακό

Χωρίς Μενδρινό κόντρα στον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή του Πλατανιά για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (01/04, 19:30), με τον Κώστα Μενδρινό να μένει εκτός λόγω καρτών. Μέσα Σιγκνέβιτς και Μανούσος.

Ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (01/04, 19:30) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League. Στην τελευταία προπόνηση, ο Γιώργος Παράσχος έριξε το βάρος στην τακτική και στα τελειώματα των φάσεων.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκαν κανονικά ο Γιώργος Μανούσος που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, καθώς κι ο Μιχαλάι Σιγκνέβιτς που εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών. Αντίθετα, ο Κώστας Μενδρινός βρίσκεται εκτός επιλογών, καθώς είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά η αποστολή: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Γιορέντε, Μαραγκός, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Πριντέτα, Στάθης, Μπανανά, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Σιγκνέβιτς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ